Jeg vil bli kontaktet


11. og 12. september: Møt oss på JavaZone i Spektrum!

Publisert: 3 september 2013

JavaZoneMer enn hundre sessions, flere tusen deltakere og den største communitydrevne konferansen i sitt slag. Kunnskap og kjennskap står i sentrum og Webstep er med som partner for årets Java-happening, som alltid.

Knallåret 2013
Webstep er midt i et spennende år der vi har rundet 250 ansatte, spredt over åtte avdelinger og fire byer. Svenske Diversify har blitt en del av webstepkonsernet og vi har dermed løftet oss langt opp på 300-tallet i antall ansatte, gjennom tilskuddet av flinke kolleger i Stockholm og Malmø. Som kolleger og storfamilie har Webstep nådd helt til topps i norske Great Place to Work i 2013, i år i klassen for selskaper med opp til 250 ansatte. Og vi har tatt andreplassen i den europeiske konkurransen der 2100 bedrifter fra 19 land og med 1,3 millioner arbeidstakere deltok. Vi er et livskraftig miljø preget av tillit, stolthet og fellesskapsfølelse.  Og vi har plass til flere flinke kolleger

Tetris, rammeverk og senkede skuldre
På JavaZone er vi til stede på stand, de aller fleste av våre javaeksperter i Oslo deltar, sammen med mange av javakollegene våre i de andre Webstep-byene. Og vi har flere ansatte blant bidragsyterne. Les mer om websteppere som skal i ilden:

Streetfood hos Webstep
På årets javazone finner du oss på en helt spesiell stand som kommer til å bli mer og mer sentral etter hvert som de to konferansedagene går. Besøk oss og se selv. Vi er også del av JavaZone Food Always – Non Stop konsept. Kom og still sulten hos oss.  Vi er gode til det. Matservering «Any time», nesten . I år finner du Street Food-menyen hos oss.  Og vi forteller mer enn gjerne om hva vi gjør, hvordan vi har det og hva det er som gjør at Webstep er Norges beste arbeidsplass. 

Og sist men ikke minst…
Lykke til med årets JavaZone til alle dere i Javabin. Dere fortjener å bli forgyllet. Break a leg!
Før under og etterJavaZone finner du oppdateringer og informasjon på:

www.webstep.no/javazone/

Vi sees!