Jeg vil bli kontaktet


11 spennende navn inn i Webstep!

Publisert: 2 oktober 2015

illustrasjon WebstepEtter et månedsskifte kan vi gjøre opp status for hva mer vi nå kan tilby kundene våre. I Bergen og Trondheim byr hver av byene på tre nye seniorkonsulenter, i Oslo er fem nye på plass.

Frederic Dorn, Øystein Walle og Henning Lohne er våre nye kolleger i Bergen. Frederic og Henning, som har PhD -grader i henholdsvisk informatikk og matematikk, kommer begge fra stillinger innen avanserte beregninger og modellering. Henning fra DNV GL og Fredric fra Sintef. Øystein har avsluttet en lang og god karriere i KnowIt for nå å starte opp med oppdrag i Bank/Finans for oss.

I Trondheim har Jan-Erik Strøm første dag på jobben, mens to nye – Runar Blekken og Thomas Indgjerd har vært i gang noen uker allerede.

I Webstep Consulting i Oslo, er Eirik Bergande ny , mens Geir Axel Aaas gikk under radaren ved siste navnepresentasjon og har en måned bak seg i prosjektledermiljøet i Webstep Partner. Datavarehusmiljøet i Webstep Innsikt har tre nyansatte ved dette månedsskiftet – Christina Åmnes, Elin Sighvatsdottir og Henrik A. Fyhn.

11 nye navn, hver med masse erfaring og solid kompetanse, gir oss enda mer leveransekraft inn i høsten.