Jeg vil bli kontaktet


12 nye kolleger på to måneder

Publisert: 4 mars 2016

Webstep februar mars 201612 nye kolleger i februar og mars betyr 12 nye webstepkonsulenter som kan digitalisere, lage selvbetjeningsløsninger, jobbe front- og back-end, turnere teknologier og verktøy, integrere, tenke ut god arkitektur, prosjektlede og skape masse forretningsverdi for kundene våre. Og først og fremst fordi de kombinerer dette med godt humør, evne til å forstå fag og forretning og lytte til kunder, oppdragsgivere og brukere. Konsulentene våre skal være glad i å jobbe sammen med andre, de skal skape energi, entusiasme og rom for læring og vekst rundt seg.

Seks på plass i februar 
I februar kom Robert Fohlin til Bergen-Webstep, høykompetent på interaksjonsdesign og front end. Bjørn Aron Josefsen og Tor Einar Lyngset kom til javaekspertene våre i Webstep Consulting i februar – Bjørn Aron med tung kompetanse fra mange konsulentroller og dyktige Tor Einar tilbake etter en gjesteopptreden utenfor huset. Haldis Snortheim og Erik Bolin valgte februar til å ta plass i  Webstep Partner, begge med prosjektlederkompetanse og erfaring, hypernyttig for krevende prosjekter. I Trondheim kunne Peter Lacken ønskes velkommen, ladet med masse god kompetanse med spiss innen bank og energi. Og det stoppet ikke der.

Og seks kom i mars
Nå i mars kunne utviklermiljøet vårt i Bergen ta i mot Tanja Milisivic og Tony Hopland Træet, begge  lidenskapelige utviklere med solid erfaring på sine spissområder. På Business Intelligence kom mars sammen med Kenneth Nemtsinkowtil Innsikt Bergen, med flyttelass fra Stockholm. Sammen med Tanya og Tony er Kenneth klar for verdiskaping hos to av våre flotte kunder innen bank-finans. Hos Webstep Partner har Hege Myklebust og Knut Magne Aalborg i mars styrket laget vårt i Webstep Partner, begge med imponerende track records på prosjektledelse i krevende prosjekter. Og ikke nok med det; denne månenden var det også velkommen til Jan Sandnes i Webstep Consulting – med dyp entusiasme for godt teamarbeid og tilsvarende sprek erfaring i spekteret fra systemutvikling til arkitektur.

Er det rart vi er stolte? Vi applauderer dem inn i det gode selskap!