Jeg vil bli kontaktet


Malmö 28.2: Verdensstjerner til Webstep-konferansen Beauty in Code

Publisert: 27 januar 2015

logo.400x400 2Beauty in Code  er essensen av softwareutvikling konsentrert på en dag og i selskap med verdensledende speakers. Vår første idé var å lage en fest for å feire kollega Adam Tornhills nye bok: Your Code as a Crime Scene, siden en fest alltid er en god ide. I stedet utviklet det seg raskt til noe større og bedre. Nå er arrangementet ferdig planlagt, vi kan invitere deg –  og dette får du oppleve  på Beauty in Code 28. februar, i Malmö:

Sjekk info & kjøp billetter til SEK 300,-

Et nytt perspektiv!
Adam skrev «Your Code as a Crime Scene» ut fra tanken å dele ideene og teknikkene han bruker for å temme komplekse legacy-systemer. Boken inviterer deg inn i et helt nytt syn på software, bygget på tanken om at du aldri riktig kommer til å forstå komplekse systemer ut fra kode alene. I stedet må du betrakte koden som noe levende – noe som stadig er i utvikling og endring, men som likevel ikke gror vilt og på egenhånd. God kode er et komplekst samspill mellom teknologi, mennesker og organisasjoner. For å lykkes, må vi mestre alle aspektene i dette bildet. På Beauty in Code vil du derfor se at vi har invitert speakers som dekker alle aspekter av moderne software-utvikling.

Her er våre speakers!

Velkommen på baksiden og innsiden!
På Beauty in Code – en formulering tatt fra Adams bok, selvsagt – får du lære om silver bullets, sosiale aspekter av arkitekturer og om hva som virkelig teller i softwareutvikling. Vi fokuserer på moderne systemer og på det fantastiske F#-språket.  Vi skal selvfølgelig også kikke på beauty in code med sikte på om det er det perfekte eller kaoset vi bør omfavne. Og vi skal sammen bli bedre tenkere.

Den viktigste ingrediensen i koden du skriver er deg selv; evnene dine, kunnskapen og kreativiteten. Dette er det som virkelig utgjør forskjell. Beauty in Code er en dag dedikert til alle blant oss som virkelig bryr oss om å skrive bedre software. Du er invitert – fordi du fortjener det. Meld deg på!