Jeg vil bli kontaktet


Årets toppleder 2013: Gratulerer til Grethe – og Mette, Torill, Erik og Kjetil!

Publisert: 28 november 2013

Rosing-kollasjGrethe Viksaas, Basefarm, ble kåret til årets toppleder på Dataforeningens 60 års-jubileum og Rosingpris-utdeling 27 november. Mette Kamsvåg i Nets, Torill Nag i Lyse Tele og Erik M. Hansen i Helse Vest IKT var sammen med Kjetil Eriksen i Webstep runner-ups i årets kåring.

 – En ære!
– Det er en ære å være i feltet sammen med så mange flinke folk, sier Kjetil Eriksen, som sammen med de øvrige kunne motta heder, ære, blomster og synlig dokumentasjon på finaliststatusen. – Basefarm og Grethe Viksaas kjenner vi godt fra før. Hun er en dyktig leder og en verdig vinner. Mette Kamsvåg, Toril Nag og Erik Hansen representerer tre av kundene våre. Det synes jeg er ekstra stas, Sier Kjetil Eriksen. – Vi ønsker å ha samarbeide med flinke kunder og når tre av lederne stiller i finaleheatet for topplederprisen, koser vi oss litt ekstra med det, sier han.

24 nominerte
Topplederkåringen skjedde under Dataforeningens store jubileumsarrangent i forbindelse med organisasjonens 60-års jubileum. 24 kandidater var nominert og ble juryert ut fra sin virksomhetsmessige suksess, evne til å håndtere og skape omstilling, evne til nyskaping og til å motivere sine ansatte. Ledernes forhold til systematisk å vedlikeholde og øke virksomhetens kompetanse sto også sentralt i grunnlaget for nomineringen.

Juryen for topplederprisen 2013 besto av Ragnvald Sannes (Handelshøyskolen BI), Jan Waage (Cermaq) Parisa Yousefi (Direktoratet for Nødkommunikasjon, DNK) Renny Bakke Amundsen (Dataforeningens srvicekontor), Lars Bjørnstad (Sparebank 1 Gruppen) Ole Martin Nilsen (NIVA) Kari Størksen (Devoteam Consulting) og Monica Strand (Sunde Group)

Foto: Siri Rooseboom de Vries/Dataforeningen