Jeg vil bli kontaktet


Webstep gratuleres som Norges beste!

Publisert: 19 mars 2013

Webstep gratuleres som Norges beste arbeidsplass. På Great Place to Work Institute Norge sitt arrangement 18. mars, i Posthallen,  Oslo, toppet Webstep som Norges beste arbeidsplass i klassen 50 til 250 ansatte. Konrad Krohn Schjetne (t.v.), Ida Berntsen Gundersen og Nora Krohn Schjetne (t.h.)  har ingen ting i mot pappa og mamma sin jobbpraksis der barna tar del i de store opplevelsene gjennom året. Årets familietur til Geilo er et godt eksempel på arrangementer og filosofier som har endt opp i gullmedalje for Webstep.

Les mer om kåring og Webstep i:
Aftenposten
Bergens Tidende
Stavanger Aftenblad
Computerworld
GreatPlaceToWorkWeb
Ledernett
Kampanje
Teknisk Ukeblad 

En presentasjon det står respekt av
– Vi ønsker å gratulere Webstep som Norges beste arbeidsplass 2013. Vi har samarbeidet med Webstep i mange år og opplever en meget fokusert tilnærming til arbeid med kultur, ledelse og utvikling i organisasjonen. Webstep har en spennende og utradisjonell struktur og modell, som er skreddersydd deres kultur. De har vist at de setter menneskene i organisasjonen på agendaen og har hatt topp-plasseringer på listen flere ganger. I år ser vi at de når helt til topps og det er en prestasjon det står respekt av. Vi ser at alle i Webstep opplever tillit, stolthet og fellesskap i hverdagen og at de virkelig har et Great Place to Work, sier administrerende direktør i Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck

Hundre kunder, flere hundre prosjekter
– Summerer du opp et år, jobber konsulentene våre ute hos mer enn hundre kunder, i flere hundre prosjekter. Vi ser hverandre vesentlig sjeldnere enn ansatte i selskaper der alle jobber under samme tak.  Det er på en måte en familie spredd for alle vinder som har vunnet, sier administrerende direktør i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen. Han oppsummerer litt av årsakene slik:
– Skal du lykkes ute må du starte hjemme. Hos oss handler dette om interne arrangementer rundt kunnskapsdeling og faglig utvikling, ofte sammen med kundene våre. Sosiale opplevelser er mange gjennom året og her deler vi med kjærester, ektefeller og familie. Alt dette gir krefter, kunnskap og overskudd for jobbene vi skal gjøre der ute. “Enkelt og ukomplisert” er to viktige stikkord hos oss. Har du ansatte som kan gjøre nærmest magiske ting med teknologi, slår du dem ikke i hodet med byråkrati. Samtidig må du være velorganisert, smidig og med gjennomføringskraft. Det er ikke så lett å kopiere, understreker webstepsjefen, Kjetil Bakke Eriksen.