Jeg vil bli kontaktet


Webstep jakter nye, dyktige konsulenter!

Publisert: 19 februar 2015

dit_du_vilVi nærmer oss 400 ansatte i hele Webstep til sammen. Akkurat nå er vi ute med stillingsmuligheter i Oslo, Bergen, Kristiansand og Stockholm. Hos prosjektledermiljøet i Webstep Partner i Oslo jakter vi på testleder og prosjektleder. Bergen skal styrke laget på Business Intelligence, der Webstep Innsikt allerede representerer det tyngste BI-konsulentmiljøet i vest. Både i Bergen og Kristiansand er det rom for dyktige utviklere og arkitekter, med hovedvekt på .NET i Bergen og både .NET og Java i Kristiansand. I Stockholm leter vi etter tekniske testere.

Muligheter oppstår og skapes
– Dette speiler stillingene vi annonserer akkurat nå, men egentlig er vi på jakt etter flinke folk i alle byene våre hele tiden. Flinke folk er det alltid plass til. Webstep har mer enn 350 konsulenter  i oppdrag hos mellom 100 og 150 kunder til enhver tid, og vi har dyktige ledere som er flinke til å følge opp kunder og tilgjengeliggjøre kompetansen vår for dem. Det betyr at det skapes muligheter fortløpende. Dette danner grunnlag for vekst, spennende karrierer og verdiskaping, sier konsernsjef i Webstep Kjetil Bakke Eriksen.

Grunnlaget for det man skal leve av i fremtiden, skapes nå
Som konsulentselskap er vi stolte ambassadører for vekst og verdiskaping. Vi er med og skaper muligheter for endring, nyutvikling og forbedringer. Et næringsliv og en offentlig forvaltning som er flinke til å utnytte disse mulighetene, skaper fordeler og konkurransefortrinn, mener Kjetil:

– I arbeidet vårt som konsulenter muliggjør vi løft og endring , noe som i sin tur fort betyr bedre tilpasning, større konkurransekraft og overlevelsesevne framme i tid. Grunnlaget for det vi skal leve av i fremtiden, skapes nå. I denne situasjonen representerer Webstep en kompetansemuskel og ekstra kraft. Dette er motiverende for oss som rådgir og selger til kunder og det er motiverende for konsulentene våre som løser viktige oppgaver ute hos kunden hver dag. Vi er tungt representert tvers gjennom næringslivssektorene og 18 rammeavtaler i det offentlige vitner om styrke også der. Vi er kort og godt en spennende arbeidsgiver, avslutter Kjetil Bakke Eriksen.
Og da har han ikke en gang nevnt dobbelt førsteplass i Great Place to Work…

Nysgjerrig på annonserte stillinger i Webstep?