Jeg vil bli kontaktet


Beste konsulentselskap i Great Place to Work 2011

Publisert: 10 mars 2011

Med tredjeplass i klassen for bedrifter med mellom 50-250 ansatte, troner Webstep på topp blant konsulentselskapene i 2011-utgaven av undersøkelsen i regi av Great Place to Work Institute Norge. Steria tok tredjeplassen i klassen for bedrifter med mer enn 250 ansatte. I vår klasse fulgte Kantega og Miles på fjerde og femteplass, Microsoft tok andreplassen og Sas Institute klatret helt til topps.

12.000 ansatte i 136 norske bedrifter har svart på undersøkelsen om sitt arbeidsmiljø. De har gitt uttrykk for om de har tillit til ledelsen, om de er stolte av arbeidsplassen sin og hvor høyt de setter det kollegiale fellesskapet.

Offentliggjøringen av resultatene skjedde på Grand Hotel i Oslo onsdag 9. mars og det er tredje år på rad Webstep er på listen over Norges beste arbeidsplasser. Plasseringen er opp en plass fra fjorårets undersøkelse og kåring. De beste norske selskapene går videre til den europeiske kåringen i Paris i mai. I denne kåringen har Webstep tidligere hevdet seg godt i konkurranse med mer enn 1300 bedrifter. Beste resultat til nå er 30. plass i 2009, og da som det beste norske selskapet.

Resultatlisten for årets undersøkelse finner du på Great Place to Work sine nettsider

Se også omtaler på:   Hegnar Online, E24Digi