Jeg vil bli kontaktet


Billy Hollis med brukergrensesnittkurs i Trondheim 1. og 2. oktober

Publisert: 20 september 2011

Lørdag 1. og søndag 2. oktober kommer Billy Hollis til Webstep i Trondheim. Hensikten er å lære bort kunsten å lage bedre grensesnitt. Kurset holdes på Britannia Hotel.

Som en del av Webstep sitt fokus på å dele og utvikle kompetanse, holder vi interne kurs og seminarer. Vi har en klar målsetning om å bidra til en styrking av IT-miljøet generelt i Midt-Norge og åpner derfor også opp for at representanter for sentrale selskap og organisasjoner i regionen kan delta på disse arrangementene. Det er et første-mann-til-mølla for tildeling av plass og deltagelse vil koste 4.000,- (eks mva) for to dager. Lunsj serveres og vi holder på 9 til 15 begge disse dagene.

Påmeldingsfrist er 23.september. Kontakt Ketil Ingebrigtsen eller Save Asmervik hos Webstep i Trondheim om muligheten for å delta.

Billy Hollis er ingen hvem som helst i vår verden. Han holder foredrag på sentrale konferanser som TechEd USA, TechEd Europe, Microsoft’s PDC, DevConnections og Microsoft’s Patterns og Practices Architect Summit. I Norge har han holdt flere foredrag på NDC, sist nå i år. I tillegg er han en mye brukt som kursholder.

Billy er Microsoft Regional Director og MVP, og veileder flere produktgrupper hos Microsoft. Han har sin egen rådgivingspraksis i Nashville, Tennessee, med fokus på avansert brukergrensesnitt,  design og utvikling, regelbasert arkitektur og løsninger for helsesektoren.