Jeg vil bli kontaktet


Business Intelligence: Inge Nyheim og Anders Larsson til Webstep

Publisert: 9 april 2013

Webstep gir gass og skaper leveransekraft på BI-området. De siste fire-fem månedene har Websteps BI-gruppering, Webstep Innsikt, gått fra ti til mer enn 20 medarbeidere. På rådgiversiden er Inge Nyheim(t.h),  på plass, fra Partner Account Manager-stilling i QlikTech Norway. Det samme er Anders Larsson(t.v), senest Salgsjef i  Itelligence. Dette styrker laget betydelig.

Dyktige folk på plass – plass til flere
Inge Nyheim har spisskompetanse på QlikView, ett av markedets raskest voksende og mest anerkjente BI-løsninger. Se egen sakMange kjenner også Inge som seniorrådgiver i Exie og som Systems Sales Manager i IBM. Anders Larsson har lang fartstid i IT-bransjen fra selskaper som Visma Consulting, Capgemini, IBM og Consorte. Han har tung erfaring innen løsnings- og tjenestesalg på tvers av flere bransjer og sektorer.

Forretning foran teknologi
– Dette er moro! På kort tid har vi lykkes i å trekke til oss svært dyktige folk til Webstep. Vi har kompetanse på tvers av ulike løsninger og er egentlig ikke så veldig opptatt av teknologien. De viktigste er hva den kan gjøre for kundene våre. Seeing is believing og vi har nå et bredt ”mulighetsrom å invitere inn til visning i”, sier daglig leder for Websteps BI-satsning, Innsikt, Øyvind Thoresen.

My BI
In Memory-løsninger og assosiative datamodeller er viktige deler av dette bildet. I Webstep har My BI-løsninger; personlige løsninger som åpner ny innsikt for enkeltpersoner og som potensielt kan skape helt nye muligheter for selskaper og virksomheter, blitt et område Thoresen har stor tro på fremover.
– Vi har tatt egen medisin og prøvd dette ut selv. Med gode resultater. Kall det gjerne ”My BI”. Med kraften i de nye verktøyene er det mye som kan realiseres nå som var umulig, vrient eller kostbart å få til før. Dyktige medarbeidere som reflekterer over en sammenheng eller lurer på en mulighet, kan nå skaffe seg grunnlag for å teste dette ut. Når en idé stemmer med virkeligheten kan det skapes et beslutningsgrunnlag der og da. Dette kan korte dramatisk ned på time to market og skape konkurransefortrinn for kundene våre. Tunge investeringer i underliggende systemer kan komme til sin rett på nye måter, sier Øyvind.

Nysgjerrig på mulighetene Webstep kan gi deg?
Webstep skal ha på plass flere medarbeidere. Er du dokumentert dyktig, med erfaring og med evne til å spille andre gode rundt deg i rollen som konsulent, kontakt ØyvindInge eller Anders.