Jeg vil bli kontaktet


Corporate Rebels: Webstep Lead Partner for TEDx-Oslo 2012

Publisert: 20 september 2012

For andre gang lander TEDx i Oslo. 24. oktober går teppet opp for dette geniale, globale konseptet som kan oppsummeres i «Ideas Worth Spreading» og der billetter rives bort på minutter. Tema for TEDxOslo 2012 er Corporate Rebels – og drøyt 300 deltakerne får oppleve kjappe og dedikerte innlegg, ment for å gjøre forskjell, og  kontant levert på inntil 18 minutter fra elitedivisjonens speakere.

Management 2.0-guru, professor Vlatka Hlupic kommer, Maaemogründer Jan-Frede Engdal, Alastair Creamer fra Creamer & Loyd, prisvinnende forfatter Steve Danning – og mange flere. Programmet er enda under utvikling. TEDxOslo blir gjennomført i Dansens Hus, i kulinarisk samarbeid med Mathallen Vulkan.

Corporate Rebels gir assosiasjoner til ut-av-boksen, annerledeshet og nyskapende tenkning. Eller sånt stoff som endring er laget av. Webstep har gått sammen med våre gode venner i Basefarm som Lead Partner i det som er programforpliktet til å være et ikke-kommersielt, ikke-religiøst, apolitisk og uavhengig organisert TED event.

– Webstep og Basefarm ønsker å være leverandører som tør å utfordre, både marked og konkurrenter, med sterk faglig og individuell leveranse. Det å være en Corporate Rebel er for oss helt naturlig. Det er alltid en fare når alle tenker likt på samme tid. I annerledeshet ligger markedsmuligheter og forsprang. Vi går gjerne utenfor det kjente om det gavner kunden og den leveransen vi er involvert i. Sterk faglig plattform, dynamisk operativ modell og genuint interesserte medarbeider gir resultater! Derfor er vi stolt Lead Partner for TEDxOslo 2012, sier Petter Tønnessen i Webstep Partner, som sammen med Webstep Innsikt og Basefarm er på plass som Lead Partner for årets arrangement.

Billettene er ikke sluppet i dag, 20. september, så her anbefales å oppsøke og overvåke info fra TEDxOslo:

EventInfo
Programmet under utvikling
Info om speakere
Teamet bak TEDxOslo 2012

For diverse teasere og inspirasjon, se TEDx Talks på Youtube. Og sett av litt tid. Du blir nok værende der en stund!
Følg også TEDxOslo på Twitter og på Facebook