Jeg vil bli kontaktet


Dyktige BI- og datavarehus-seniorer søkes til Webstep Innsikt

Publisert: 29 juni 2010

Med Webstep Innsikt AS etablert på Lysaker har Webstep styrket leveransemuligheter og leveransekraft inn mot markedet for BI- og Datavarehustjenester. Samtidig er det skapt en unik jobb- og karrieremulighet for de som brenner for BI- og datavarehusfaget.

Rune Larsen er ansatt som daglig leder i Webstep Innsikt. Rune er siviløkonom og har lang fartstid på feltet, sist som salgsdirektør hos Profitbase, med ansvar for salg i Norden. Han har også vært Key Account Manager i Affecto, tidligere Comoponent Software, og Salgssjef Datavarehus i Oracle. Med ansettelsen av Rune Larsen har Webstep Innsikt fått en motiverende og faglig sterk leder, med hands on erfaring og evne til å skape resultater rundt seg.

Rekruttering av dyktige medarbeidere er allerede i gang. Oppgaveområdene er rådgivning, prosjektledelse og implementering av Datavarehus og Business Intelligence-løsninger ute hos Webstep sine eksisterende og nye kunder. Dette skaper muligheter for seniorkandidater med erfaring innenfor ett eller flere av disse områdene:

  • Prosjektledelse og/eller rådgiving innenfor Datavarehus og Business Intelligence
  • Datavarehus design og arkitektur
  • Rådgivning innenfor virkesomhetsarkitektur
  • Utvikling av datavarehus/integrasjon mot kildesystemer
  • Utvikling av BI Front-end løsninger
  • Master Data management
  • Performance Management
  • Verktøykunnskap innen Microsoft,Profitbase, Cognos, PowerCenter, SAP, Business Objects, Oracle, SAS Institute eller tilsvarende.

– Viktigste egenskap er entusiasme og engasjement for fagfeltene Datavarehus og Business Intelligence. Erfaring som konsulent, det at man trives i konsulentrollen, er flink til å kommunisere og evner å ta på seg stort ansvar hos krevende kunder, er viktige faktorer. Den som evner å raskt kunne sette seg inn i komplekse problemstillinger knyttet til teknologi og anvendelse av BI i virksomheter, ligger godt an. Og så er samarbeidsevner og godt humør vesentlig. Dette er viktige faktorer i Webstep og dermed også i Webstep Innsikt, sier Rune Larsen. Interesserte kan kontakte ham på mail eller telefon.