Jeg vil bli kontaktet


Feathers til Webstep-kompetansehelg i Trondheim

Publisert: 9 april 2015

michael-feathers-300x400 2Michael C. Feathers er kjent for boken Working Effectively with Legacy Code.  I løpet av to dager til helgen byr Webstep på det Feathers mener er ”a wealth of practical information and solutions”. Websteps konsulenter og ressurspersoner hos kunder skal få nyte godt av dette.

Penger å spare – penger å tjene!
The good, the bad and the ugly, sier Ketil Ingebrigtsen hos Webstep i Trondheim, uten å tenke på Clint Eastwood-klassikeren i andre dimensjoner enn å skyte ned kode som ikke fungerer: – Vi snakker kode og vi snakker kompetansehelg for egne konsulenter og venner av oss ute hos kundene våre. Det finnes kilometervis med kodelinjer, med kvalitet i alle fasetter; kode som ofte ikke er spesielt godt dokumentert eller som er laget med verktøy som ingen lenger ønsker å jobbe med. Vi snakker om gammel moro eller teknisk gjeld – av dimensjoner. Dette er et viktig felt å ta tak i. Her er det penger å spare og penger å tjene og nettopp derfor setter vi inn støtet denne kompetansehelgen ved å hente inn selveste Michael Feathers til Trondheim, sier Ketil Ingebrigtsen.

Websteps Trondheim-kontor har kjørt kompetansehelger i mange omganger, for felles kompetanseheving av egne konsulenter og for å gi kundene en mulighet til å hekte seg på et tiltak som ville ha vært svært kostbart å etablere på egenhånd. – Det handler om å dele muligheter og bidra til felles kompetanseløft, sier Ketil Ingebrigtsen

Kunde eller konsulent? 
Kontakt Ketil hvis Trondheim, Midt-Norge og kompetanseløft er viktig for deg!