Jeg vil bli kontaktet


Fem nye kolleger applauderes inn!

Publisert: 30 oktober 2014

Skjermbilde 2014-10-30 kl. 23.49.03Mørketiden lysner betraktelig når nye kolleger kan ønskes velkommen inn i det gode selskap! 1. november tar vi imot fem medarbeidere; én i Trondheim, to i Stavanger, én i Kristiansand og én i Oslo. Og flere er på vei de neste månedene. Webstep vokser, men gjør det i fin balanse mellom avdelingene våre. I sum betyr veksten at vi innfrir forventninger om leveransekraft i våre mange kunderelasjoner, og i våre stadig flere rammeavtaler.

I Trondheim ønsker vi Jonas Emdal (nederste bilde) velkommen, Master fra NTNU og erfaren på ulike plattformer, sist fra seniorkonsulentstilling i Capgemini. I Stavanger har Jan Erik Samsonsen og Brian Berntsen sine første webstep-arbeidsdager 1. november. Jan Erik kom til Webstep fra stilling som Principal Analyst i Statoil, Brian fra Business Intelligence-stilling i Evry.

Kristiansandavdelingen vår gror også til, med Karl Syvert Løland (midten) som siste skudd på stammen, sivilingeniør med Master of Science i datateknikk fra NTNU, på toppen av Bachelor i datateknikk fra HiA. Hos Webstep Partner i Oslo er Øystein Røstad (øverst) om bord fra i dag av. Øystein er sivilingeniør, Indøk, fra NTNU og kom til Webstep Partner fra Senior Business Adviser-rolle i Steria.

Velkommen til alle fem!