Jeg vil bli kontaktet


Fullspekket fagdag i Oslo

Publisert: 24 august 2012

Lokalene våre i Lilleakerveien får vist hva de er gode for lørdag 25. august. Websteppere i Consulting, Partner og Innsikt samles gjennom dagen for å dele kunnskap, tanke opp og polere det som gjør webstepkonsulenter til etterspurte ressurspersoner ute hos kundene våre.

 Erik Bertrand  Larssen sørger for fellesstarten der det smøres med rå mental kraft. Deretter kjøres fire parallelle sesjoner gjennom dagen – før deltakerne samles til middag på kvelden.

Erfaringsdeling
Sporene er tilpasset fag og fokus for de ulike avdelingene. Consulting har et bredt spekter bidragsytere i et tett og program som omfatter alt fra utvikling med Solr, Ceylon og Gradle, til androidutvikling og responsive design, blant annet. Hos BI-ekspertene i Webstep Innsikt står Big Data på programmet gjennom dagen – mens prosjektlederne i Webstep Partner bygger opp programmet sitt i samarbeid med Brainwells. Spennende saker alt sammen.

Nysgjerrig?
Webstep kjører ofte med åpne dører for kundene våre og andre som måtte jobbe for dem. Denne dagen er intern – men døren står ellers alltid på gløtt for dialog med flinke folk i bevegelse. Er du dyktig javautvikler, tar du en prat med Terje i Webstep Consulting.  Mannen for prosjektlederne er Hans Sigvart i Partner. Øyvind i Webstep Innsikt er mannen for BI. Webstep Fokus er  veien inn til Microsoft-universet, med Kjell som ansvarlig for innslippet. Bor du utenfor Oslo, finner du Websteps avdelingsdekning her.