Jeg vil bli kontaktet


Godt nytt år med ni nye kolleger!

Publisert: 3 januar 2014

Anita Hansen Webstep Partner_3114Webstep starter det nye året med til sammen ni nye kolleger i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Anita Hansen (bildet) er nyansatt rådgiver i Webstep Partner, avdelingen vår for test- og prosjektledelse i Oslo. Med seg inn til samtidig oppstart der får Anita sin nye rådgiverkollega Helge Strømnes. Webstep starter også opp vår satsning innen fremtidens infrastrukturtjenester i og med ansettelsen av Yngve Kristiansen som daglig leder i nystartede Webstep Basis.

I Webstep Consulting, vårt sterke oslobaserte javamiljø , har Nicolay Aslaksen sine første arbeidsdager nå i januar. I osloavdelingen for Business Intelligence, Webstep Innsikt, har Quinton Gregory og Christophe Dupouey oppstart. Men det er ikke bare i Oslo det skjer ved dette årsskiftet. I Stavanger er Jostein Topland ny seniorkonsulent, mens Steinar Vassnes er ny mann inn i Webstep Innsikt Bergen, som raskt har vokst og gitt betydelig leveransekraft for kundene våre på Business Intelligence. I Trondheim er Terje Sivertzen ny seniorkonsulent, spisskompetent på Qlikview.

Gode, nye kolleger gir den gode følelsen. Vi blir et stadig større, faglig fellesskap med økt leveransekraft for kundene våre.