Jeg vil bli kontaktet


Grant Fritchey klar for Webstep SQL server-fagkveld i Oslo 1. september

Publisert: 22 august 2016

GrantRedGateSmilingNoen kjenner ham best som The Scary DBA. Microsoft ser på ham som en av de mest verdifulle ressursene på sine verktøy – en Microsoft Most Valuable Professional (MVP). Torsdag 1. september er Grant Fritchey klar for kunde- og konsulentfagkveld hos Webstep Innsikt i Oslo. Sted: Lilleakerveien 8, like ved CC-Vest Kjøpesenter. Oppstart klokken 15:30.

Gjør deg klar til en fantastisk foredragsholder
– Vi er veldig stolte over å få besøk av Grant Fritchey fra Boston denne dagen, forteller rådgiver Inge Nyheim. – Grant har bygd seg opp et solid rykte som en fantastisk foredragsholder og det er første gang du har mulighet til å oppleve han i Norge. Da er det på sin plass å åpne fagkvelden vår. Dette er en spennende fagkveld for våre egne konsulenter, de som ønsker å bli det – og for ressurspersoner hos kundene våre. Det er viktig for oss å dele kunnskap og dette er en super anledning til å få med seg en supermann på vårt fagfelt, sier Inge.

Dette får du oppleve
Grant vil ha fokus på Azure SQL Datawarehouse, med stor vekt på demonstrasjoner, tips og best practices. Foredraget er en intro for konsulenter som skal sette opp eller jobbe med Azure Datawarehouse rett fra en av dem som kan det best. – Grant har bak seg tyve år som utvikler og DBA, med en track record som dekker alt fra enterprise-løsninger til distribuerte løsninger for «boutique companies». Han har en hel masse artikler og bøker på samvittigheten og er en flink pedagog. Dette kommer til å bli en prima kveld, velkommen! sier Inge.

Harde data:

  • SCL Server fagkveld hos Webstep Innsikt, Oslo
  • Sted: Lilleakerveien 8, Oslo (Ved CC-Vest kjøpesenter)
  • Tid: Torsdag 1. september 2016 – fra 15:30 til 20:00
  • Passer for : Konsulenter og kunder – og de som har lyst til å bli en av delene
  • Servering: Enkel servering underveis, rusling videre etter arrangementet

Påmelding her – eller på mail til inge.nyheim(a)webstep.no