Jeg vil bli kontaktet


Hans tilbyr drømmejobber til prosjekt- og testledere i Oslo

Publisert: 6 februar 2012

Hans Sigvart Hansen kom fra Capgemini ved årsskiftet, og bygger nå opp Webstep Partner, en webstepenhet skreddersydd for dyktige prosjektledere og testledere som har det til felles at de ønsker å kapitalisere på sin egen erfaring, dyktighet og kompetanse.

I Webstep Partner skjer dette skulder ved skulder med folk som er like flinke og flinkere enn en selv; en suksessoppskrift som har løftet Webstep til fire byer og 240 ansatte på ti år.

– Ti år med vekst og mer enn 240 ansatte! Dette er verdens mest synlige tegn på at Webstep er er et attraktivt selskap. Tre år på rad med topplasseringer i Great Place to Work,  setter to streker under dette. Registreringene burde begynt før, smiler Hans.

Ansetter prosjektledere og testledere

Nå skal det ansettes flere dyktige kolleger med bakgrunn innen prosjektledelse og testledelse i viktige kundeprosjekter.

– Webstep er kontinuerlig på jakt etter mennesker som tror de kan lykkes hos oss. Nå ser vi etter erfarne prosjekt- og testledere, IT rådgivere og prosessledere med minst seks års erfaring innen faget, og som kan vise til relevante sertifiseringer. Vi leter etter folk med erfaring fra direkte kundekontakt – prosjektledere som er trygg i roller der personlige egenskaper og erfaring må tas i bruk for å trekke ting i riktig retning. Vi vil ha folk som tør å velge og våger å stå i gode valg, ansatte som virkelig forstår kunders behov og som skisserer løsninger som overgår forventinger. Vi leter etter de naturlige bindeleddene mellom forretning og IT, understreker han.

Klare krav og gode vilkår

Utdanningskravet er Bachellor eller Master, formidlingsevne på norsk og engelsk et must. Evnen til å trives i et dynamisk miljø er en forutsetning. Ærlighet, ansvarlighet og evnen til å skape, korresponderer med viktige verdier i Webstep. På tilbudssiden kommer attraktive momenter:

  • Et utviklende arbeidsmiljø i vekst, med store muligheter for personlig og profesjonell utvikling
  • En veldrevet og prisbelønnet organisasjon som ønsker å gjøre det mulig å kombinere jobb og privatliv
  • Gode forsikringsordninger og konkurransedyktig lønn
  • Sosiale samlinger og reiser som også innbefatter de ansattes familie

Dersom du ønsker mer informasjon om Webstep eller rett og slett bare ønsker å slå av en prat hva Webstep står for, kontakt Hans Sigvart Hansen . Det kan fort bli et svært nyttig steg i karrieren din.