Jeg vil bli kontaktet


Avinor med Webstep-rammeavtale

Publisert: 22 januar 2010

Avinor har inngått rammeavtale med Webstep for en periode på to år med opsjon på forlengelse i en periode på ytterligere ett pluss ett år. – Vi er én av to nye avtalepartner for Avinor i denne runden, vi er helt ny for Avinor, og er godt fornøyd med at selskapet valgte oss blant 35 tilbydere, sier administrerende i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen. (Foto: Gaute Bruvik/Avinor)

Avinor har ansvaret for å planlegge videreutvikle og drive et samlet lufthavnnett i Norge. I denne oppgaven ligger drift av 46 lufthavner, derav 12 i samarbeid med Forsvaret. Virksomheten omfatter også kontrolltårn, kontrollsentraler og teknisk infrastruktur for flynavigasjon.

– Avinor er en spennende oppdragsgiver for oss, sier salgsdirektør Ove Jordbakke, som er godt fornøyd med så vel resultat som prosess. – 35 tilbydere tilbød tjenestene sine, syv av dem ble prekvalifisert, og vi var én av fire som nådde helt opp. At vi i tillegg er en ny avtalepart for Avinor, er en ekstra klapp på skulderen, sier Jordbakke.

I evalueringen mener Jordbakke å ha fått bekreftet verdien av viktige trekk ved Websteps måte å arbeide på.

– Vi er et ærlig og ukomplisert selskap. Konsulentene våre i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim representerer mye og god kompetanse og erfaring. Dette har Avinor har funnet nyttig. Videre er vi flinke til å arbeide inn under metodeverk oppdragsgivere allerede har etablert. Med dette som grunnlag, tror vi avtalen kan bli svært god for begge parter, sier Ove Jordbakke.