Jeg vil bli kontaktet


Inge Ådland ny leder for Webstep i Bergen

Publisert: 5 mai 2014

Inge Ådland avdelingsdirektør Webstep i BergenI dag, mandag 5. mai, har Inge Ådland første arbeidsdag som leder for Websteps bergensavdeling. Dermed  er han tilbake som sjef for avdelingen han forlot i 2003, som nyansatt IT-sjef i Sparebanken Vest. De drøye ti årene mellom, har Inge sittet «på andre siden av bordet» – med ansvaret for det IT-strategiske arbeidet i banken, gjennom hardware- og softwarejungelen, arbeidet med løsninger for telefoni, infrastruktur og utvikling – og ikke minst: med egne erfaringer rundt konsulentleie og konsulentbruk.

Til Webstep for andre gang
Rolf Helle, som de siste atten månedene har ledet bergensavdelingen, var selv med å signere inn sin etterfølger i avdelingsdirektørjobben. – For andre gang! sier sier han, godt fornøyd med å levere stafettpinnen videre og selv entre rollen som forretningsutvikler på tvers av Websteps ti norske og fem svenske avdelinger.
– Inge er hel ved, forklarer Rolf,  – Han var en dyktig og høyt verdsatt konsulent og leder hos oss første gang, og han var en dyktig og krevende konsulentkjøper hos en viktig kunde med mange flinke folk. Sparebanken Vest stiller høye krav til konsulentene de engasjerer, og sånn skal det også være. Det har aldri vært vanskelig å forholde seg til Inge. Han er alltid ryddig og profesjonell, og med alle forutsetninger for å levere en god jobb. At han nå er tilbake hos oss, betyr  at vi har fått en leder med unike kunnskaper og erfaringer fra kundesiden, og en leder som selv har brukt IT for å nå strategiske mål. Dette kan fort bli en svært nyttig erfaring for kundene våre, mener Rolf Helle. 

Verdiene ligger fast
– Jeg kjenner verdiene i Webstep. De har vært  i daglig bruk siden før jeg begynte i Webstep første gang. Jeg vet hva jeg kommer til, sier Inge Ådland, første dagen på jobb. – Webstep er et ærlig og ukomplisert selskap, der det skal være godt å være kunde og godt å være ansatt. I Webstep får jeg jobbe med mange dyktige mennesker og jeg får muligheten til å være med og bygge et konsulenthus som hele tiden markerer seg, og som hele tiden må arbeide for å fortjene og bekrefte sin posisjon, sier han. Mer enn ti års erfaring i en IT-intensiv bank har også skapt grunnlag for å være med og videreutvikling Webstep-leveransene, mener Inge.

Erfaringer med overføringsverdi
– Som bankleder var jeg genuint opptatt av å få løst forretningsmessige behov med riktig bruk av ressurser, teknologi og mennesker. Jeg har kunnskaper om hva en god tjeneste er og hvordan en virkelig god tjeneste skal oppleves fra kundesiden –  og ikke minst for våre egne kunder. I en bank er dette meg og deg, siden det er vi som bruker bank på mobilen og vil ha full oversikt på sekundet. Jeg mener jeg har gode forutsetninger for å kunne skape skape, forme og tilby unike websteptjenester til kunder. Jeg mener også at erfaringer fra IT i bank-finans har stor overføringsverdi til andre bransjer og sektorer. Husk at bank – finans lever tett på hva IT kan bidra til å utrette til enhver tid. Konkurransen er hard og man må være kreativ, dyktig og godt orientert for å vinne markedsandeler. Dette har gitt erfaring med overføringsverdi på tvers av bransjer og sektorer, og dette er en av de mange tingene jeg gleder meg til å jobbe med, sier den nye Webstep-lederen i Bergen.

Inge Ådland ønskes velkommen ombord. Igjen. Flagget heises!