Jeg vil bli kontaktet


Kristiansand skyter fart

Publisert: 7 august 2014

Fredrik_Melby_Webstep_i_Kristiansand1. februar gikk startskuddet for Webstep sitt Kristiansand-kontor og Fredrik Melby startet realiseringen av drømmen sin om å skape en flott arbeidsplass for dyktige mennesker. Knappe fem måneder senere hadde de tre første konsulentene signert ansettelsespapirene. Fjerdemann kom måneden etter.

Her kan du lese om oppstarten i Kristiansand

De to først ansatte, Trond Kjetil Nilsen og Oddbjørn Dugan er allerede i oppdrag, de to foreløpig siste starter henholdsvis i oktober og november. – Trond Kjetil og Oddbjørn startet opp hos Identec Solutions nå i august, etter at kontrakten var klar i juni. Med signering av Anders Høibakk med oppstart 1. oktober og Karl Syvert Løland (profil ikke publisert) med første arbeidsdag 1. november, har vi litt å selge på, ler en godt fornøyd Fredrik Melby, nå leder for fire medarbeidere i den nystartede Kristiansand-avdelingen.

Gode møter, godt mottatt
– Vi har fått noen gode signeringer gjennom de fire vi har ansatt så langt. Som nystartet i sør har det selvfølgelig vært en utfordring å få de første med på laget. Man kan jo ikke vise til resultater når man ikke har hatt tid til å skape dem. Men nå er vi definitivt i gang, og følger i en websteptradisjon med en og en ansettelse inn i et selskap der vi er nesten 300 fra før. Det er en imponerende kompetansebase sett på bakgrunn av at Webstep utelukkende ansetter godt utdannede konsulenter med betydelig og relevant erfaring. Det er jo ikke akkurat bar bakke, sier Fredrik, som har god magefølelse ved halvgått førsteår.  – Vi får gode tilbakemeldinger på kompetansen til konsulentene våre og arbeider aktivt både med salg og rekruttering. I begynnelsen av juli fikk vi rammeavtale med Aust- og Vest-Agder fylkeskommune, Universitet i Agder, samt mange tilhørende kommuner; en avtale som strekker seg over 2+1+1 år.  Nå fortsetter vi salgs- og rekrutteringsjobben og sikter mot å bli ledende på Sørlandet! avslutter han.

Webstep sin avdeling i Kristiansand
… er spesielt tett knyttet til avdelingen vår i Stavanger. Synergier og muligheter ved å kunne tilby konsulenter til kunder som har operasjoner både i Kristiansand og Stavanger, var en viktig årsak til at avdelingen i Kristiansand ble etablert.

Er du nysgjerrig på Webstep i Kristiansand – som kunde eller kandidat? Vil du være med på reisen vår? Kontakt Fredrik Melby