Jeg vil bli kontaktet


Lisbeth ny leder i NNUG i Stavanger

Publisert: 13 august 2010

Webstepperen Lisbeth Skogland er nyvalgt leder i NNUG i Stavanger. Lisbeth har et drøyt halvår bak seg i styret i lokalavdelingen, og ble applaudert inn ved lederskiftet i styret denne uken.
Hun tar tak i oppgaven med stort engasjement og sedvanlig driv.

– Jeg synes det er spennende å ha et godt og aktivt fagmiljø. Sitter man i et prosjekt over lang tid, er det godt å ha et fagmiljø på tvers av selskaper og miljøer, understreker hun, og vektlegger hensikten med NNUG som et motiverende bakteppe for arbeidet:

– Erfaringsutveksling! Det å dele kunnskap medlemmene i mellom er det viktigste. Dette får vi til gjennom egne lyntaler og foredrag fra medlemmene våre, i kombinasjon med besøk fra «guruer» i miljøet, leid inn med god hjelp fra sponsorer som oss i Webstep og selskaper som ErgoGroup, Capgemini og Bouvet. Det skal være enkelt å stå fram og dele kunnskap i NNUG,  og vi opplever at mange er med og støtter oss, både konsulentselskapene og verktøyleverandører innenfor .Netområdet.

Såvidt gjennom ferien er det flying start for den nye lederen og styret.

– Første medlemsmøte blir 25. august. Her er det ennå noen brikker som skal på plass. Og så blir det en uformell NNUG-samling rundt høstens MSDN Live, selvfølgelig. Målet er å dra folk til arrangementene våre, på tvers av .Net-miljøet i Stavanger. Det er mange som føler de har knapt med tid. Vår oppgave er å skape attraktive arrangementer som prioriteres i fulle kalendere!

Vi gratulerer med vervet og ønsker lykke til!