Jeg vil bli kontaktet


Lykke til JavaZone – Lykke til på JavaZone

Publisert: 9 september 2014

JZVi er stolt støttespiller og Partner for årets JavaZone, og stiller på JavaZone med stand og servering slik vi pleier. Du treffer oss på årets javafolkefest i Spektrum!

Webstep er også representert med flere faglige innlegg.
Andreas Berre hadde med seg Idar Borlaug (Bouvet, Webstep fra 1. desember) i workshop om Event sourcing og CQRS dagen før konferansedagen.

«Event sourcing and CQRS are trending technologies. They free you from the tyranny of relational databases, ER-modeling, object relational mapping and impedance mismatch and let you implement truly modern applications: domain driven, asynchronous, reactive, and horizontally scalable!» forteller Andreas og Idar. Les mer her

På torsdag 11.9
… trekker Terje Heen på seg TechLead-rollen og adresserer Luksusfellen som metafor på teknisk gjeld i prosjekter: «Lyntalen er inspirert av en episode fra Luksusfellen på tv3, hvor moren gjør sønnen en bjørnetjeneste ved å hjelpe sønnen med den stadig voksende gjelden. I episoden får sønnen hjelp til å ta ansvar for egen økonomi og gjeld, og ikke løpe til mamma hver gang det dukket opp et nytt problem» Dette innleder Terje med.

Klokken 13:40 på torsdag stiller 
Kjartan Aanestad med lyntale om Git «myntet på deg som enten nettopp har startet å bruke git, eller som har brukt det en stund men uten gjøre noe særlig mer enn å pulle, committe og pushe.»  Les mer om Kjartans lyntale her.

 Takk til alle frivillige i JavaBin, lykke til med med arrangementet og ha en god opplevelse gjennom årets  stor-event! Lykke til også til Marty Cochrane som med Webstep Racing Team-satsningen også har brukt sesongen til å programmere sensorer på racingsykkelen sin. Dette deler han med JavaZone-publikummet torsdag kl 12:00. Break a leg til Marty også!