Jeg vil bli kontaktet


Mosjon i Skyen

Publisert: 8 juni 2011

Norges Friidrettsforbund byr på et vell av mosjonsløp på tvers og langs av Norge. Mosjon.com er tilbudet til det trenende folk langs alle mulige formkurver. Nå har Webstep fått gleden av å hjelpe til med enklere oversikt over terminlistene for mosjonsløp arrangert av idrettslagene.

Norsk Friidretts egen presentasjon av løsningen finner du her.

– Mosjonsløpene omfatter vanlige løp, motbakkeløp og turmarsjer. Praktisk og enkel publisering av terminlistene for alle disse løpene, for hele Norge og  splittet på fylker, gjør tilbudet enda bedre. Dette gir god oversikt og større praktisk tilgjengelighet for brukerne, forteller Tor Mala i Webstep som har utviklet løsningen som nå er tilgjengelig gjennom portalen.  – Løsningen er implementert i Java, med bruk av Play Framework, JQuery og Google Map API 3.0. Og så er det selvfølgelig morsomt at løsningen kjører i skyen  på Google App Engine, sier Tor.

Webstep takker Norges Friidrettsforbund, avdeling mosjon, for oppdraget – og ønsker alle lykke til i løpene bak terminlistene. Kanskje finner du et løp som passer for deg?