Jeg vil bli kontaktet


Møt Webstep på Computerworld CIO Forum Test – 3. mars i Oslo

Publisert: 2 februar 2016

Computerworld_Cio Event Test Oslo 3 marsComputerworlds hands on halvdagsseminarer i Oslo Kongressenter har vokst seg populære og nyttige. 3. mars fra 8:00 – 11:00 står test på programmet, etter frokost, og Webstep er med både som partner og speaker, sier Hans Sigvart Hansen, daglig leder i Webstep Partner som er spisset mot testledelse og prosjektledelse.

– Test har vokst seg sterkt i Webstep. Prosjektledelse får ofte mye oppmerksomhet, men test er like viktig. Og her har vi mye å bidra med fra mange og omfattende prosjekter. På denne CIO-eventen skal seniorkonsulent i Webstep Haavard Gulbrandsen dele hands-on og hyperaktuelle erfaringer fra arbeidet med test og testledelse i Ruter, med fokus på appene Ruter Reise og Ruterbillett. Hva gjøres av manuell og automatisert testing? hva med IOS versus Android, og hva med involvering av sluttbrukerne?

Haavard  har jobbet med test og kvalitetssikring i mer enn 15 år, på komplekse systemer og tjenester. Han har også svært god erfaring med testplanlegging og gjennomføring av test av mobile applikasjoner. Blant annet har NRK og Ruter hatt stor glede av hans kompetanse på området. Haavard bidrar i dette arrangementet også som styremedlem i fagruppen Software Testing i Den norske Dataforening.

– Line Nøis, prosjektleder i Ruter for RuterBillett, beskriver Haavard som en rockestjerne inne testfaget. Det er den beste teaseren til å komme og høre på ham morgenen 3. mars, sier Hans Sigvart Hansen, som berømmer Computerworld for satsningen:- Disse arrangementene har vokst seg nyttige og populære, og vi tror tema denne gangen er skreddersydd for IT-ansvarlige og andre som jobber med IT. Her skal det deles nyttige erfaringer. Det er bare å melde seg på!  sier han.

Sjekk programmet og meld deg på her

Les portrettintervju med Haavard Gulbrandsen: – Testing is like playing in a Rock´n Roll Band