Jeg vil bli kontaktet


Movember i Webstep: Bli med på årets Movement!

Publisert: 30 oktober 2012

Den nærmer seg nå, måneden som gjør november til Movember, menn til Menn og partiet under nesen til en vekstregion. Movember er kampanjen som bokstavelig gror fram til støtte for menns helse generelt – og prostatakreft spesielt.

De som er med, lar barten gro en måned, fotograferer den med ujevne mellomrom, dokumenterer på nettet og samler inn penger gjennom egen profil. Alt du gjør er å registrere deg på Movembers hjemmesider og bruke profilen til å samle inn penger for den gode saken, forteller primus motor for kampanjen i Webstep, Kjell Ljøstad, her i bartefri utgave.

Les mer om Movember-deltakelse her

Bartetvekamp i Webstep
Webstep Fokus brukte 2011-kampanjen til en intern og ekstern sak,  der kolleger kjempet med og mot hverandre for å nå helt opp i den interne bartekonkurransen. Et utvalg av resultatet ser du på bildet. Nå utfordres hele organisasjonen og samler fjorårets enkeltinnsamlere i hele selskapet til slagkraftige Webstep-lag. – Her blir det knivskarp konkurranse om den beste barten og de største pengene, sier Kjell.

 Her ser du lagene – Velkommen med donasjoner!

Kunder og konkurrenter – Kopiér eller donér!
Det er enkelt å engasjere seg i Movember-kampanjen. Deltakerne registrerer seg på Movember-hjemmesiden. Er det etablert flere interne lag, knytt deg opp til ditt eget. Oppdater bildet etter hvert som barten gror fram, og oppfordre venner, familie, kolleger og kunder til å gi penger via din profil.

– Her er det bare å kopiere oss. Vi har laget et sett med enkle regler som lett kan tas i bruk av andre, forteller Kjell, og understreker at donasjoner til egen profil av konkurransehensyner begrenset til 200 kroner. – Vi er i mot doping, understreker han, og deler ut reglene:

  • Damene premierer: Vi lar damene på hver avdeling stå for bedømming, ved å premiere de tre beste bartene med en passelig donasjon på vegne av avdelingen
  • Beste barteinnsamler på hver avdeling får heder og ære, diplom og omtale på webstep.no
  • Avdelingen som samler inn mest penger, får pokal som årets barteavdeling
  • Brystkreftforeningen får 10.000 kroner for å opprettholde den verdifulle kjønnsbalansen i veldedigheten

Dette er en god sak, gjort med glimt i øyet. Vi oppfordrer til engasjement når oktober nå går over i Movember, sier Kjell Ljøstad.