Jeg vil bli kontaktet


Ny god plassering i Great Place to Work!

Publisert: 11 mars 2010

I år som i fjor har Webstep gjort det skarpt i undersøkelsen Great Place to Work, gjennomført av den norske avdelingen av Great Place to Work Institute. Webstep tok fjerdeplassen på topp 10-listen, og ble dermed beste nasjonale IT-konsulentselskap i vår klasse. Plasseringen kvalifiserer også til deltakelse i den Europeiske kåringen  i Madrid 19. mai. Ved fjorårets internasjonale konkurranse ble Webstep best av de norske selskapene uansett klasse.

– Det er en tillitserklæring fra våre ansatte når vi gjør det godt i denne undersøkelsen, som kartlegger våre ansattes forhold til Webstep i dimensjonene troverdighet, respekt, rettferdighet, stolthet og fellesskap. Å komme på listen over de 10 beste er en stor ære og vi er stolte, sier administrerende direktør Kjetil Eriksen. – Det spesielle med oss er at vi er fem avdelinger som er geografisk adskilt, men har det samme DNA´et. Arbeidsmiljøet blir skapt og gjenskapt på hvert enkelt sted, i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. I tillegg er det liten tvil om at vi er stolte over gode resultater når konsulentene våre faktisk har arbeidsdagen sin ute hos kundene våre. Det er krevende å skape et godt miljø og en god kultur i en sånn sammenheng, men resultatene viser at vi får det til, sier en stolt Webstep-leder kjetil Eriksen.

Årets liste finner du på denne siden hos Great Place to Work Institute. Instituttets egen kommentar til undersøkelsen finner du her .