Jeg vil bli kontaktet


Nytt år med fire nye kolleger!

Publisert: 7 januar 2015

Illustrasjon websakWebstep kan ønske velkommen fire nye medarbeidere fra årsskiftet. Denne gangen er det to nye medarbeidere på prosjekt- og testledelse-området, en på rådgivning og salg, og en på Business Intelligence.

Haavard Gulbrandsen er ny i prosjekt- og testledermiljøet vårt i Webstep Partner i Oslo. Han kommer inn i Webstep med mer enn 15 års erfaring i ryggsekken og har erfaring og kompetanse komplekse systemer og tjenester innen forsikring, fondsforvaltning, distribusjon og betalingsformidling, i mange og tildels sterkt profilerte prosjekter.

Webstep i Bergen byr på tre nye navn ved årsskiftet: Birte Aarestrup er ny rådgiver i Bergen, og entrer selgergruppen fra Key Account Manager-stilling i Datametrix, der hun har jobbet med salg av IT- og kommunikasjonsløsninger de siste fire årene. Birte kjenner oss godt fra før, siden hun er gift med vår tidligere kollega Jose Apparicio som nå jobber i Skandiabanken.

Thomas Milford er tilbake i Webstep som prosjektleder, etter å ha løst leder- og prosjektlederoppgaver for blant andre Odfjell Drilling og Kongsberg Oil & Gas Technologies, i tiden etter at han sluttet i Webstep i 2007, den gangen etter fem år som utvikler på forretningskritiske systemer.

Lulzim Bilali er en europeisk frontrunner på modell-til-modell transformasjoner og på automatisk kodegenerering med fokus på datavarehus. Han er nyinnflyttet i Bergen, fra Amsterdam, og applauderes inn som ny ekspert i BI-miljøet i Webstep Innsikt Bergen. Lulzim gjestet Bergen høsten 2014 som foreleser på lunsjseminar rundt automatisering av datavarehus.

Velkommen alle fire!

Tags: , , , , ,