Jeg vil bli kontaktet


Ole Jørgen Kirkeluten ny avdelingsdirektør i Bergen

Publisert: 15 mars 2012

Ole Jørgen Kirkeluten er nyansatt leder ved bergensavdelingen til Webstep fra mars 2012. Ole Jørgen er sivilingeniør datateknikk fra NTNU og kom til seniorkonsulentstilling i Webstep i 2009. Fra høsten 2011 har Ole Jørgen arbeidet i ledergruppen i Bergen, på kunde- , salgs- og konsulentoppfølging. Før dette var han utleid til webstepkunde som prosjektleder, prosjektkoordinator og service manager i flere prosjekter.

Ole Jørgen har en allsidig fagbakgrunn og har arbeidet i roller som treffer Websteps tjenestespekter svært godt, som arkitekt, prosjektleder og prosjektkoordinator. Med lang fartstid i selskaper innen Telecom har han også bakgrunn som en habil utvikler.  Sammen danner dette et godt bakteppe for stillingen som avdelingsdirektør i Bergen, der arbeidet i forhold til kunder og konsulenter danner kjernen i arbeidsdagene.

Med fartstid både som konsulent og en av lederne i Bergen, er Ole Jørgen Kirkeluten applaudert inn i stillingen. Han overtar etter Jonny Klemetsen som nå er sluttet i selskapet. For mer informasjon og kontakdata på Ole Jørgen, sjekk profilen hans