Jeg vil bli kontaktet


September inn med tre nye i Bergen – og tre nye i Oslo

Publisert: 1 september 2015

Illustrasjon– Det er veldig godt å kjenne på at seks svært kompetente fagfolk har valgt oss som neste trinn i karrieren. Det betyr enda sterkere faglig miljø og enda mer god kompetanse å gå ut i markedet med. Det er godt å kunne møte kundene våre med seks nye kolleger første dag av høsten, sier Webstep-konsernsjef Kjetil Bakke Eriksen. – Denne gangen er det fire dyktige konsulenter til våre to BI-avdelinger i Bergen og Oslo, hvorav to av dem med solid prosjektlederkompetanse. I tillegg styrker vi oss med to flinke seniorer på .Net, én i hver by, forklarer han.

Til sammen seks flotte, nye kolleger sjekket inn i Webstep i Bergen og i Oslo da august takket av og høsten var et faktum 1. september. I Bergen var det klart for to dyktige kvinner – Stefanie Holmgeirsdottir, prosjektleder til Webstep fra Bouvet, og Monica Beate Tvedt, dyktig .Net-utvikler fra Cell Vision. Med seg inn til BI -ekspertene i Webstep Innsikt i Bergen fikk Stefanie også med seg master fra NHH Erlend Rongen, analytiker og ekspert på analyser og økonomisk styring, sist fra Skyss. Monica entrer Websteps bergensavdeling for systemutvikling, arkitektur og integrasjon, på Java og .Net – og på prosjektledelse.

I Lilleakereveien i Oslo var det klart for Tony Lærdahl fra Ciber og Cato O Strand fra Netlight Consulting, begge inn til BI-miljøet i Webstep Innsikt. I Webstep Fokus var det tid for applaus og første dag for Øystein Bjørke, med lang fartstid og tung Microsoft- kompetanse fra DNV GL – blant annet.

Velkommen til alle seks!