Jeg vil bli kontaktet


Skyter fart i Sommer-Oslo

Publisert: 4 august 2015

Jørn RasmussenFire nye seniorkonsulenter er på plass i Webstep nå i sommer, to innenfor det stadig mer omfattende BI-miljøet vårt i Webstep Innsikt, og to i Webstep Consultings store og sterke Java-miljø – alle fire i Oslo.

Jørn Rasmussen (bildet) er sammen med Pål Rydland nye i Webstep Innsikt. Jørn ankommer Webstep med ledererfaring fra Statoil Fuel & Retails prisbelønte og internasjonale BI-prosjekt. Begge er erfarne BI-eksperter med bred erfaring fra nøkkelområdene innen faget. I Webstep Consulting signerte Terje Uriansrud inn i Webstep for andre gang denne våren og var klar igjen for plassen sin på javalaget allerede i juli. I august slo Sanjin Čevro følge, også han med tung javaerfaring i bagasjen.

Felles for våre fire nye kolleger er at de stiller med tung formell kompetanse, betydelig erfaring fra ulike roller og evne til å oversette kunnskap til forretningsmessige gevinster for kundene våre. Denne kombinasjonen er helt sentral i oppskriften på hvordan gode kunderelasjoner skapes.

Fire flinke folk ønsker hjertelig velkommen i det gode selskap! Og flere flinke folk er på vei inn når sommer blir til høst.