Jeg vil bli kontaktet


SuperBike: Sjekk ut Webstep Racing Team!

Publisert: 26 mai 2014

WebillustrasjonNord-irske Martin – “Marty” – Cochrane (25) er software-ingeniør, programmerer og irsk 2007-mester i SuperBike (stor, modifisert motorsykkel, på bane).  Norsk kjæreste førte ham til Norge i 2012, og til programmererjobb i Statkraft. Fritiden går med til SuperBike og programmering. I år sikter han han på å nå toppen i den norske SuperBike-serien. Webstep tente på ideen og sponser satsningen.

– Vi så vel ikke denne komme, men tente momentant på Marty sitt prosjekt og SuperBike-satsningen hans. Marty presterer på høyt nivå i en høyteknologisk idrett, skriver all kode for å håndtere sensordata fra egen sykkel, og er en meget aktiv mann innenfor utviklermiljøet. Ordparet “menneske – maskin” fikk en umiddelbar mening da vi traff ham. At han elsker å stå på scenen i faglige sammenhenger og dele kunnskap om tekniske løsninger både for arbeidsgiveren og lidenskapen til motorsykkelen, gjorde ham til en spennende partner for oss . Dette er ikke veldedighet, men et samarbeid vi tror vil fungere godt både for ansatte og alle rundt oss. Og så ønsket vi rett og slett å heie på Marty, sier kommunikasjonsdirektør i Webstep, Arnt Aasen.

Se Marty i 2013-sesongen

Marty Cochrane er svært fornøyd med å ha fått Webstep med på laget. 31. mai og 1. juni skal han ut i første løp for sesongen, på Rudskogen. Dermed debuterer nystartede Webstep Racing Team med nylakkert Honda CBR1000RR SuperBike, potent rød med nyutviklet grafikk. – Jeg mener bestemt at jeg kommer til å gjøre det skarpt i årets sesong. Vi irer er kjent for å være tøffe på banen. Men sykkelen skal jo brukes i ulike webstepsettinger også, på store fagevents i Spektrum, blant annet, så jeg får være forsiktig, det er jo blitt en tøff sykkel, ler Marty, som mer enn gjerne deler erfaringer fra programmering av systemer til sykkelen -At det skjer sammen med et IT-konsulentselskap, er bare rett og rimelig, sier han.

Se Marty som speaker: Om motivasjon   Om hjemme-automasjon

– Break a leg for sesongen, ønsker Arnt Aasen, som gleder seg til å høre en engasjert Marty i ulike interne og eksterne fora. -Han ble kåret til beste “lyntaler” på fjorårets JavaZone i Spektrum, Skandinavias største IT-event. Vi tror vi har mye å lære av ham og tror at det kan gå begge veier. Webstep Racing Team Tech Community er under planlegging, med Marty, eksperter fra oss og kanskje også fra kundene våre. Dette kommer til å bli et godt engasjement, avslutter Aasen.

Foto, skisser og grafikk: King Design.