Jeg vil bli kontaktet


Webstep sertifiserer sine BI-konsulenter: Hva med dine?

Publisert: 22 mars 2011

Fredag til søndag 20. – 22. mai holder Webstep Innsikt Bootcamp for Certified Business Intelligence Professional-sertifisering, i Oslo.

CBIP-sertifiseringen under The Data Warehousing Institute regnes som et høykvalitets sertifiseringsprogram innen BI og Data Warehousing, og daglig leder i Webstep Innsikt, Rune Larsen, åpner nå dørene for at interesserte også rundt Webstep kan få med seg denne unike muligheten – til kostpris!

– Vi gjennomfører Bootcampen fra fredag til søndag 20. – 22. mai. På dette tidspunktet er vi i Oslo inne i nye og funksjonelle lokaler på Lysaker, godt egnet for denne sertifiseringshelgen.
Fredag og lørdag går vi gjennom de to påkrevde basismodulene som reder grunnen for Information Systems Core Exam og Data Warehousing Exam. Søndag dykker vi ned i ett av de valgfrie fagfeltene som kompletterer sertifiseringen. Eksamener tas på nettet, forteller Rune.

Detaljene her er i ferd med å falle på plass.Bootcampen blir gjennomført av Jonathan Geiger, CBIP, som er Executive VP i Intelligent Solutions Inc. Geiger har bred erfaring på området og har deltatt i en rekke store Corporate Informaton Factory-prosjekter. For informasjon om Geiger se her

– Vi arbeider nå med å få prisen så langt som mulig ned for sertifisering og overnatting. Det enkleste for interesserte er å ta kontakt med meg for detaljer og påmelding enten via kontaktskjema med avdelingsvalg Innsikt, eller ved å ringe eller maile meg , sier Rune Larsen.