Jeg vil bli kontaktet


Ti nyansatte i Webstep i mars!

Publisert: 3 mars 2015

Skjermbilde 2015-03-02 kl. 21.55.29Hele ti nyansatte har sine første arbeidsdager i Webstep i Norge nå i mars. Syv av dem er på plass i tre av avdelingene våre i Oslo – tre innen prosjektledelse i Webstep Partner, og to i hver av avdelingene for java og .NET – henholdsvis avdelingene Consulting og Fokus. I Stavanger kan to nyansatte applauderes inn og i Webstep sin bergenske BI-satsning er den tiende ansatte ombord denne måneden.

Nærmer oss 400 i Norge og Sverige
Ti nyansatte betyr at vi med raske skritt nærmer oss 400 ansatte i Norge og Sverige til sammen. De som ansettes følger vår faste mal for rekruttering: Vi skal styrke oss selv gjennom alle rekrutteringer, gjennom å kombinere formell styrke fra utdanning, betydelig erfaring fra relevant fartstid i utøvelse av faget og ikke minst: At det skal oppleves godt for kundene våre å få inn en konsulent fra oss, både faglig og sosialt.


Her er våre syv nye i Oslo!
I Webstep Partner er tre nye kolleger på plass. Tone Pettersen bringer med seg solid erfaring innen test- og testledelse, Anders Svensson tar med seg mer enn ti års erfaring fra nøkkelroller i IT-utviklingsprosesser, mens Nils Ole Hernes kommer både gjenomsertifisert og med betydelig erfaring inn dørene i Lilleakerveien.

I Webstep Consulting er to dyktige javautviklere på plass, ved at Stian Storrvik og Marius Kristensen nå er i gang. Hos Webstep Fokus er laget styrket med Stig Snorre Gartland og Per Svenssonbegge med solide konsulentprofiler.


To til Stavanger en til Bergen
Geir Gullestad
og Trond Undal er nye i Stavanger nå i mars, mens Øystein Melhus Telnæs er ny i BI-satsningen vår i Bergen. Trond Undal er imidlertid bosatt i Bergen og kan like godt operere der som i Stavanger. Dette henger sammen med at Stavanger, gjennom Nina Brattetaule, nå flekser muskler på området Life Cycle Information (LCI). Trond og Nina skal fra nå av jobbe sammen inn mot dette markedet, der de begge har betydelig fartstid og tung erfaring, noe som fort kan bli både nyttig og lønnsomt for Websteps kunder.

Disse medarbeiderne ser vi etter akkurat nå:
En eller flere dyktige  prosjektlederog testledere  i Oslo, dyktige seniorkonsulenter på BI og senior på .Net/arkitektur i Bergen. I Kristiansand jakter vi også .Net-utvikler/arkitektmens kollegene våre i Stockholm blant andre ønsker seg en dyktige teknisk testere