Jeg vil bli kontaktet


Tosifret for Webstep Innsikt

Publisert: 16 juni 2011

Ti måneder etter oppstarten i august 2010 har daglig leder Rune Larsen signert kollega nummer ti inn i BI- og datavarehusselskapet Webstep Innsikt. – Og nummer elleve er på vei, forteller han. På under ett år har Webstep Innsikt etablert leveransekraft gjennom godt rekrutteringsarbeid og opplevd tillit i markedet.

Slagkraftig enhet

Webstep Innsikt er Webstep sin spydspiss på oppdrag innen Business Intelligence og DWH. Med utgangspunkt i de nye lokalene i Lilleakerveien 8, har Rune bygget opp en slagkraftig enhet som viser seg å tiltrekke seg erfarne og flinke medarbeidere.

– Vi har gått inn i den gode Webstep-kulturen og bygget oss opp rundt det dyktige konsulenter vil ha. Viktige stikkord er spennende oppdrag, flinke kolleger og et godt sosialt miljø. Tilbakemeldingene fra de som har begynt, er at de setter pris på at vi er et miljø med mange som kan mye, men også at vi har fokus på kompetansebygging. TDWI-sertifiseringsløpet i mai er et godt eksempel på det, sier Rune, som har plass til flere kolleger.

SAP og Microsoft

– Vi er særlig på utkikk etter BI/DWH-kompetente medarbeidere innen SAP og Microsoft, og vi har gode budskap å komme med for de rette nye kollegene våre. Webstep er et spennede selskap å jobbe i. Vi har mye å by på, det er bare å ta kontakt, sier Innsikt-leder Rune Larsen.