Jeg vil bli kontaktet


Tre nye i Bergen, fem i Oslo

Publisert: 4 februar 2014

Andreas_WS_BasisDa januar ble til februar vokste Bergen med tre nye medarbeidere. I Oslo var det duket for fem nye ansikter, én i hver av Websteps fem avdelinger i Lilleakerveien. Februar gikk dermed inn med åtte nye seniorkonsulenter på plass i det gode selskap!

I én måned gamle Webstep Basis har infrastrukturspesialistene økt med 100% siden forrige månedsskifte, ved at Andreas Haug (bildet) er på plass, med tung erfaring med seg fra sin tid i Bull, Steria og Dell. Prosjekt-og testlederne i Webstep Partner kunne applaudere inn Kristina Holmelid Myhr, fra Visma Consulting. Hos BI-ekspertene i Webstep Innsikt, er Mogens Nielsen ny fra Capgemini. David Lindblad er tilsvarende ny i Webstep Fokus, mens Samuel Wirzén er på plass i Webstep Consulting. Dette betyr to spennende ressurspersoner inn i henholdsvis .Net- og javamiljøene våre i Oslo.  

Kerstin Moe Smebye er ny hos Webstep i Bergen etter at hun meldte overgang til Bergen fra Stavanger og gikk fra stavangeravdeling til bergensavdelingen noen mil lenger nord.  Andreas Berre kom til Webstep i Bergen fra Bouvet, mens Bjarte André Eide gikk fra DNB til avdelingen i Aasegården.

Vi ønsker gode, nye kolleger velkommen ombord!