Jeg vil bli kontaktet


Velkommen til fem nye i august!

Publisert: 1 august 2014

Illustrasjon augustSommeren legger ingen demper på oppstartene våre. I august kan vi ønske velkommen to nye konsulenter i Kristiansand, en i Bergen, en i Stavanger og en i Oslo. Webstep vokser videre i sommervarmen og sikrer dermed kundene våre enda bedre leveransekapasitet.

Avdelingen vår i Kristiansand er nå kommet i leveransemodus, etter at Kristiansand-leder Fredrik Melbymed Stavanger-bistand fra Trond Idenhar brukt halvåret siden oppstart til rekruttering og innledende salgsarbeid. Dette bærer nå frukter og vi kan ønske velkommen Trond Kjetil Nilsen og Oddbjørn Dugan som de to første konsulentene, henholdsvis nummer en og tre fra høyre. For de Kristiansand-nysgjerrige har vi også fått grønt lys for å legge ut profilen til nok en ansatt i Kristiansand – Anders Høibakk – selv om han først starter i oktober.

BI-miljøet vårt vokser også videre i Oslo, denne gang med Stian Røsnes som kommer til Innsikt fra Platon. Bilde kommer! I Stavanger kan vi ønske velkommen Erik Idland, nummer to fra høyre, ny inn fra Bouvet – mens i Bergen har en nydisputert PhD i eksperimentell kjernefysikk, med tung programmeringserfaring fra doktorgradsprosjektet sitt ved Cern i Geneve, Hege Austrheim Erdal, første arbeidsdag rett over helgen.

Velkommen til alle fem – og med ønske om god ventetid for den sjette!