Jeg vil bli kontaktet


Velkommen til fire nye kolleger i tre byer

Publisert: 1 oktober 2013

Bror Dahl Webstep Stavanger FargeBror Øyvind Dahl (bildet) og Atle Magnussen applauderes inn på Websteps avdeling i Stavanger i dag. I Oslo er Jan Christian Aamnes ny i Webstepavdelingen  for Business Intelligence-eksperter, mens interaksjonsdesigner og seniorkonsulent Arild Havnen har tatt turen opp kysten fra Bouvetdatterselskapet Olavstoppen i Stavanger til avdelingen vår i Bergen.

Bror Dahl har bakgrunn som selvstendig konsulent innen systemutvikling og prosjektledelse, der blant andre Mattilsynet, OLF og Subsea 7 har vært mottaker av hans tjenester og har vært med og dannet viktige tilskudd til hans erfaring og kompetanse.

Atle Magnussen har bred verktøyerfaring og lang erfaring fra en rekke sektorer og bransjer, der olje/offshore, revisjon, logistikk og energi er noen av dem. Han kom til Webstep fra Bouvet der han sist har vært konsulent i perioden 2011 – 2013.

Jan Christian Aamnes er et viktig tilskudd til Websteps sterkt voksende avdeling for Business Intelligence. Sivilingeniøren fra IndØk ved NTNU har bak seg flere års konsulentjobbing på tunge prosjekter for Capgemini.

Arild Havnen, med Computer Science-utdannelse fra Perth og mastergrad fra Finland, i Economy , Mobile og Electronic Commerce, er utvikler med spesialkompetanse på interaksjonsdesign og brukeropplevelser. Han kom til Websteps bergensavdeling fra Bouvets datterselskap Olavstoppen, der han har jobbet med brukeropplevelser blant annet innen olje/offshore og bank/finans-sektorene.

Fire nye konsulenter står skulder ved skulder med oss kolleger i dag, klare til innsats for kundene våre. Velkommen skal dere være.