Jeg vil bli kontaktet


Velkommen til Preben og Stefan, nye i Oslo

Publisert: 2 oktober 2012

Preben Ingebrigtsen (bildet) er ny i BI/Datavarehusmiløet i Webstep Innsikt og Oslo nå i oktober. Stefan Ashäll er siste mann på stammen i prosjekt – og testledermiljøet i Webstep Partner.

Business Intellligence og Prosjekt- og testledelse har fått to spennende og høykompetente arenaer hos Webstep Innsikt og Webstep Partner i Oslo.

Preben Ingebrigtsen er en erfaren Microsoft-sertifisert konsulent med fartstid fra store IT-prosjekter i ledende teknologi- og kunnskapsbedrifter. Han  har betydelig teknisk kompetanse innenfor Microsoft serverprodukter, og er meget opptatt av strategisk og effektiv utnyttelse av informasjonsteknologi.

Stefan Ashäll er sivilingeniør i datateknikk fra Universitetet i Lund, dyktig og erfaren på testledelse og testrådgivning i store prosjekter, og dyktig på prosjekt- og prosessledelse i store og små internasjonale prosjekter. Han er en drivende og pragmatisk leder med erfaring fra innføring av agile metoder fra ulike organisasjoner og prosjekter, og på utviklingsprosjekter av nye produkter både innenfor CRM og automatisert testing. Han har også erfaring som lokal testansvarlig i et stort internasjonalt prosjekt.