Jeg vil bli kontaktet


Vi søker teknologi-eksperter – IoT

Publisert: 20 oktober 2016

W svart på hvit ikonWebstep IoT søker etter flere kolleger med teknisk dybdekompetanse for IoT. Vi er i en oppbygningsfase for IoT som forretningsområde, og analyserer og vurderer flere samarbeidspartnere på den tekniske siden. Vi har samtidig flere spennende pågående IoT-oppdrag.

Søkere må kunne dokumentere 5 års erfaring og en total forståelse fra trådløs node til datasenter. Norsk og svensk er arbeidsspråk og meget gode språkferdigheter er nødvendig. Arbeidssted er Oslo – men en del reising i Skandinavia må påregnes.

Du møter kolleger opptatt av å være oppdatert på verktøystacken sin, som holder seg faglig oppdatert og gjerne fyller ulike roller. De inngir stor tillit internt og hos kunde, blir lyttet til. Som hovedregel vil du jobbe tett på forretningsutviklingen for IoT, noe som fordrer at du har lett for å forstå foretningsmessige sammenhenger utenfor eget fagfelt. Du må like å dele kunnskap og fungere godt i små og større arbeidsteam.

Webstep har et prisbelønnet arbeidsmiljø og gode vilkår for våre ansatte og tilbyr deg:

  • Et sterkt faglig fellesskap og erfaringsdeling med dyktige og spennende kolleger.
  • Utfordrende oppgaver i en avdeling i sterk vekst – Vi er i en start-up fase og stor fleksibilitet er påkrevet
  • Gode forsikringsordninger og attraktiv lønn
  • Morsomme sosiale samlinger og spennende reiser, der familie også er invitert med.
  • Et prisbelønnet arbeidsmiljø dokumentert med topplasseringer i norske og europeiske Great Place to Work-kåringer over lang tid

Søknader sendes på mail til Erlend Nævdal