Jeg vil bli kontaktet


Webstep øker leveransekraften med 11 nye medarbeidere

Publisert: 3 august 2011

11 nye Websteppere har startet opp i Webstep nå ved månedsskiftet juli/august. – En flott tilvekst. Vi er ydmyke over at så mange dyktige mennesker har valgt oss når vi vet at de kan velge på øverste hylle blant flotte arbeidsgivere, sier administrerende direktør i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen.  Og her er våre nye kolleger:

Hos Webstep i Oslo har Finn Robert Kristensen kommet til Webstep fra Steria. Ingvild Meyer Pedersen er tilbake i Webstep fra et kort opphold i Bekk. Oddgeir Sæther ankom Webstep fra Capgemini og Robert Tenold fra prosjektledelse i Oslo kommune.

Hos Webstep i Bergen har Lars Madsen vendt hjem fra et ti år langt opphold i City, London – sist hos Deutsche Bank. Lars Eirik Danielsen og Joakim Grahl Knudsen kom fra forskerstillinger på institutt for informatikk etter sine respektive doktorgrader forut for dette. Ruben Patel er tredje med doktorgrad til Bergen i august. Han kom til Webstep fra Havforskningsinstituttet.

Webstep Fokus i Oslo har applaudert inn Martin Friis Dahl fra Reaktor Consulting Oslo og Kristoffer Aashaug fra Computas.

Og i tillegg til dette har Webstep styrket laget i Trondheim med å få inn Save Asmervik som avdelingsdirektør ved trondheimskontoret, fra stilling som Executive Director hos Ernst & Young innenfor rådgivningstjenester IT for selskapets kunder.

– Det er en flott situasjon som setter oss i stand til å ta enda bedre vare på kundene våre. Og så er det selvfølgelig godt å kunne åpne dørene inn til et prisbelønnet arbeidsmiljø for nye kolleger. Velkommen til alle våre nye medarbeidere, sier en svært fornøyd webstepleder Kjetil Bakke Eriksen