Jeg vil bli kontaktet


Webstep 10 år i dag, Skjærtorsdag

Publisert: 1 april 2010

1. april er det 10 år siden Webstep startet opp med mål om å lage et konsulentselskap skreddersydd for de flinkeste. I dag er vi på god vei mot 200 ansatte i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim.

Rolf Helle (bildet), Eivind Braathen, Gerhard Lund-Furnes og Nils-Petter Tveranger redefinerte den gang spillereglene for det gode konsulentselskap gjennom å tilby svært gode vilkår til alle ansatte. På den andre siden var det ikke alle som fikk plass i det nye selskapet. Kravet var lang og god IT-utdannelse, betydelig erfaring og personlig egnethet for konsulentrollen. De samme kravene gjelder i dag, og har gjort det mulig for Webstep å vokse fra fire gründere til nesten 200 ansatte på ti år, i arbeid for kompetente og gode konsulentkjøpende kunder. Det har åpnet en unik karrieremulighet for flinke fagfolk og har gitt kundene mulighet for tilgang på spisskompetanse og  økt leveransekapasitet i egne prosjekter.

Ekstra morsomt er det at det er de samme verdiene og prinsippene som gjelder i Webstep i dag som ved oppstarten, verdier som har gitt resultater å være stolt av og som har kommet til uttrykk gjennom de siste par årenes Great Place to Work-undersøkelser.

Med slagordet «Pust ut, senk skuldrene» signaliserte Webstep vilje og evne til å ta IT-utfordringer på vegne av kundene våre i 2000. Nå, ti år senere, står slagordet like støtt som ved oppstarten.