Jeg vil bli kontaktet


Webstep best av de norske på Europa topp 50!

Publisert: 27 mai 2011

Resultatene av Great Place to Work Institute sin undersøkelse og kåring av de 100 beste arbeidsplassene i Europa i 2011, ble offentliggjort i dag. På topp 50 listen over de små og mellomstore selskapene, troner Webstep som best av de norske, med en strålende 12. plass.

– Dette er helt rått, fantastisk, er den første kommentaren til administrerende diektør Kjetil Bakke Eriksen, som vender takken til alle ansatte som har løftet Webstep til beste norske på Europa-toppen: – Dette er rett og slett en enorm tillitserklæring fra hele selskapet til hele selskapet. Jeg er stolt, ydmyk og svært, svært glad, stråler han.

Rekordmange selskaper deltok
Rekordmange norske bedrifter havnet i toppsjiktet i årets kåring av Europas beste arbeidsplasser. Hele 1380 europeiske selskaper har i år kjempet om merkelappen Europas beste arbeidsplass.

1,5 millioner ansatte har deltatt
Undersøkelsen er gjennomført av rådgiving- og analyseselskapet Great Place to Work® Institute. I år er selskaper med til sammen 1.5 millioner ansatte vurdert. Seks helnorske og seks internasjonale selskaper med kontorer i Norge sikret seg gode plasseringer på den prestisjetunge listen.

De nasjonale bedriftene er foruten Webstep: Reitangruppen, Finn.no, Kantega, Miles og Optimum. De multinasjonale selskapene med norske kontorer er Microsoft, Cisco Systems, McDonalds, SAS institute, Accenture og Abbott.

Her er listen over de femti beste

Her er nyhetsinformasjonen fra Great Place to Work instituttet