Jeg vil bli kontaktet


Webstep-fagdag på Teknologihuset i Pilestredet

Publisert: 22 oktober 2013

Teknologihuset15 innlegg på seks timer i fire parallelle sesjoner er på blokken når Webstep holder intern fagdag på Teknologihuset lørdag 26. oktober. Denne gangen rykker Webstep ut fra gode lokaler i Lilleakerveien og 60 kolleger inntar det nye Teknologihuset i Pilestredet. Det nyoppussede bygget huser Eventbyrået Macsimum – mangeårig støttespiller for Webstep på oslobaserte events i Spektrum – og inneholder alt fra konferanserom til møterom, styrerom, stillerom og spillerom. Communities bruker det fritt. Vi leier oss inn på lyst og behov  – for eksempel til høstens fagkveld.

Omfattende program
Consultingmiljøet med tyngdepunkt på Java har satt av lørdagen, det samme har BI-ekspertene i Webstep Innsikt og prosjekt- og testlederne i Webstep Partner. Dessuten gjester Webstep Stavanger arrangementet. Tre tjenesteområder er ristet sammen i fire parallelle sesjoner der stikkordene er Big Data, Hadoop, QlikView og prosjektgjennomganger for BI-folket og Prince II og HP Quality Ctr for prosjektlederne – med kvalitetsbevissthet på tvers av fagene – og dypdykk i utviklerrollen som ett av mange innlegg fra Consulting. Stikkord der er både aktuelle og forskjellige – hele veien fra kodeinndeling, Dart, Google Guava og visualisering med Log Stash, til samspill mellom AngularJS/-Express/Node-Mongo DB,  søkelys på utvikling og test av mobilapper – til utvikling for skytjenester. Og flere innlegg er på vei.

Utveksling og utvikling
Arrangementet er et godt eksempel på faglig utveksling og faglig utvikling i Webstep, noe som har utviklet seg til en av de virkelig store styrkene våre, attraktivt for nye kolleger og nyttig for kundene.  – I sum trur vi kombinasjonen av teknologihusets sjarm, lokasjon, energi og 60 hyggelige kollegaer skal gjøre dette til en deilig lørdag, sier Terje Orvedal, viktig primus motor bak arrangementet. Tradisjonen tro rundes dagen av med det kvelden byr på – god mat og drikke.

 Faksimilefoto, teknologihuset, fra Computerworld: Kenneth Christensen.