Jeg vil bli kontaktet


Webstep i europatoppen for syvende år på rad

Publisert: 5 juni 2015

Webstep #1 i Great Place to Work(Luxemburg/Oslo 4. juni) Great Place to Work Institute gjennomførte torsdag kveld sin kåring av Europas beste arbeidsplasser ved et stort kåringsarrangement i Luxembourg. Undersøkelsen er Europas største i sitt slag, og er gjennomført i 2300 europeiske bedrifter med til sammen nesten 1,6 millioner ansatte. Webstep er listen for syvende år på rad.

Årets undersøkelse speiler ansattes skåring av egen arbeidsgiver på tillit til ledelsen, fellesskaps- og stolthetsfølelse, og Webstep kom til Luxembourg etter å ha blitt kåret til beste Great Place to Work arbeidsplass i Norge, i klassen for selskaper med mer enn 250 ansatte, 19. mars 2015. I den europeiske kåringen, der klassifiseringen går fra 50 – 500 ansatte, kom Webstep på 29. plass på listen, som ett av to selskaper med mer enn 300 ansatte.

Se listen over de beste europeiske selskapene 2015

Se listen over de beste norske selskapene 2015

 

Imponert Great Place to Work-leder Jannik Krohn Falck
– Dette er syvende år på rad at Webstep er på listen over de beste europeiske selskapene. Det er en oppsiktsvekkende prestasjon, spesielt fordi tillit, stolthet og fellesskapsfølelse er ferskvare som må utvikles og bekreftes hele tiden. Jeg er også imponert over at selskapet har klart det gjennom år der de har hatt en betydelig vekst. Noe av hemmeligheten ligger i geografiske avdelingers høye grad av selvstyre innenfor rammer organisasjonen er enig om. Webstep har dermed klart å kombinere det store selskapets styrke med de små enheters dynamikk og arbeidsglede, sier Partner i Great Place to Work Norge, Jannik Krohn Falck.

Konsernsjef i Webstep, Kjetil Bakke Eriksen, er stolt og glad over å være på listen over Europas beste.

Flinke og fornøyde medarbeidere
– Syv år på rad føles veldig bra, og like bra hver gang. Som konsernsjef er jeg stolt og glad, og gratulerer alle i organisasjonen – og kundene våre også, siden det er der konsulentene våre er ute i oppdrag. Det å være på listen over de beste europeiske selskapene betyr å strekke seg langt for å finne, beholde og ha flinke og fornøyde medarbeidere, det handler om å få tillit gjennom å tørre å gi tillit, og det handler om hvordan vi er organisert. Vi har ni avdelinger i Norge som hver nyter stor frihet og har mye beslutningsmyndighet. Som ansatte nyter vi godt av korte beslutningsveier og lite byråkrati. Vi er flinke til å skape et godt sosialt og faglig miljø, og vi involverer ansattes familier i gode sosiale opplevelser året gjennom, sier Kjetil Bakke Eriksen.

Kontaktinformasjon:

Konsernsjef i Webstep: Kjetil Bakke Eriksen: +47 982 98 008 – kjetil.eriksen@webstep.no

Partner i Great Place to Work Institute: Jannik Krohn Falck – +47 922 12 747 –jfalck@greatplacetowork.com


Dette er Great Place to Work Institute:

  • Great Place to Work Institute kårer de beste arbeidsplassene i 49 land i verden gjennom medarbeiderundersøkelser som omfatter 12 millioner medarbeidere i 6000 virksomheter.
  • Undersøkelens kunnskap, innsikt og erfaringer brukes som grunnlag for blant annet å påvise sammenhenger mellom medarbeideres opplevelse av tillit, stothet og fellesskapsfølelse på den ene siden og virksomheters evne til å lykkes i å nå sine mål på den andre.
  • For mer informasjon om undersøkelsen, se instituttets nettsider