Jeg vil bli kontaktet


Webstep i Europatoppen!

Publisert: 28 juni 2013

Dublin_GPTW_2706Mansion House, Dublin 27. juni: I gårsdagens kåring av Europas beste arbeidsplasser i regi av den europeiske Great Place to Work Institute-organisasjonen, tok Webstep andreplassen blant bedriftene med opp til 500 ansatte. Resultatet etterfulgte at Webstep gikk helt til topps i den norske kåringen i vår.

2100 europeiske virksomheter med 589.000 medarbeidere var med i årets Great Place to Work-vurdering, og danner et imponerende bakteppe for resultatet. Administrerende direktør i Webstep, Kjetil Eriksen, møter det flotte resultatet med ydmykhet og glede.

Direkte fantastisk
– Vi bruker disse undersøkelsene til å ta temperaturen på hvordan vi har det i Webstep, og vektlegger ærlige, direkte svar fra alle ansatte. Når det ble gull og beste mellomstore bedrift i Norge, var det en stor opplevelse. Andreplass i en skarp europeisk konkurranse er direkte fantastisk. Igjen går takken til alle kollegene våre – 250 webstepansatte – som er den direkte årsaken til denne superplasseringen. Faktum er at vi har tatt andreplassen i vår en-av-tre kategori, de mellomstore bedriftene, fra 50 til 500 ansatte, i en undersøkelse og kåring der 589.000 medarbeidere fra 2100 europeiske virksomheter har deltatt. Det føles naturligvis helt herlig, sier administrerende direktør Kjetil Eriksen i Webstep.

Les sak i Aftenposten

To norske på topp ti
Eiendomsmegler1 Midt-Norge, som er basert i Trøndelag og Møre og Romsdal, er Europas åttende beste arbeidsplass i følge den nye undersøkelsen.

– Vi ser to norske bedrifter blant Europas ti beste arbeidsplasser blant mindre selskaper, og i tillegg 10 andre norske selskaper blant de 100 beste. Dette viser at norske bedrifter i økende grad tar lederskap på alvor; stadig flere integrerer mennesker og bedriftskultur i sin forretningsstrategi. I de bedriftene som lykkes med dette, har toppledelsen og styret fullt eierskap til denne delen av strategien, sier Jannik Krohn Falck, som leder Great Place to Work Norge.

I tillegg til Webstep og Eiendomsmegler1 Midt-Norge sine plasseringer, kan  Microsofts norske avdeling glede seg over at selskapet er kåret til den beste arbeidsplassen blant de internasjonale selskapene.

Listen over de beste europeiske virksomhetene opp til 500 ansatte, finner du her
Listen over de beste i årets norske undersøkelse, finner du her.