Jeg vil bli kontaktet


Webstep i partnerskap med Teknologihuset i Oslo

Publisert: 25 februar 2014

Teknologihuset–  Siden oktober i 2013 har Teknologihuset fasilitert mer enn 25 ulike communities, det har vært holdt ca 75 fagmøter her og rundt 2500 personer har deltatt på møtene, sier Espen Gandrudbakken i  Macsimum Event, som selv holder til i huset og som Webstep har brukt på Event Management i flere år allerede.

– I Webstep har vi heiet på Teknologihuset fra idéstadiet, og nå som stiftelsen Teknologihuset er oppe og går, har Webstep inngått Partnerskap og regner oss som en støttespiller for et flott initiativ, sier Terje Orvedal i Webstep i Oslo. – Det faller helt naturlig for oss å gjøre dette. Vi har allerede brukt huset i profesjonelle sammenhenger og når dette indirekte skaper grunnlag for engasjerte og aktive commuities på ettermiddags- og kveldstid, blir det vinn – vinn i alle retninger. Dette er det morsomt å være en del av – og det er moderne kunnskapsdeling og faglig utvikling helt i vår ånd, sier Terje Orvedal.

En imponerende liste av communities har tatt huset  i bruk, på tvers av faglige retninger og initiativer: javaBin, OSWA, Holder de ord, ScalaBin, Norwegian SharePoint Community (NSC), NUUG, Oslo Open Data Forum, NNUG, Lær kidsa koding, Ember.js Oslo, ISOC, Framsia, Friprogsenteret, DevOps Norway, Oslo Enterprise Search, Sencha Touch- Sencha Ext JS, Google Developers Group i Oslo, Oslo Socially Functional Programmers (OSFP), Graph Database Oslo, AngularJS Oslo, Oslo Perl Mongers, IXDA Oslo, Oslo Python. Og Webstep heier på alle sammen!

Kikk nærmere på Teknologihuset her