Jeg vil bli kontaktet


Webstep inn i svenske Diversify

Publisert: 5 desember 2012

– Vi har lett etter – og funnet – vårt svenske tvillingselskap. Sammen ønsker vi å vokse med mål å bli en ledende ekspertaktør i Norden på leveranse av dyktige seniorkonsulenter til bedrifter og offentlige virksomheter, sier administrerende direktør Kjetil Bakke Eriksen (t.v) i Webstep.

Stockholm og Malmø
Svenske Diversify har 81 ansatte og opererer med 60 konsulenter i Stockholm og 21 i  Malmø-området, Øresund. Det er store likhetstrekk mellom Webstep og Diversify, som nå teller 320 ansatte til sammen. Webstep har nå aksjemajoriteten i Diversify gjennom kjøp, og det er en del av avtalen ikke å offentliggjøre kjøpesummen.

VD i Diversify, Christer Wallin (t.h.), setter pris på å gå videre sammen med Webstep:

– Begge selskapene leverer erfarne konsulenter til mellomstore og store kunder, offentlige og private, tjenesteområdene er tilnærmet like og begge selskaper har satset sterkt på arbeidsmiljøet, med plass på 2012-utgaven av den norske og svenske ti på topp listen fra Great Place to Work Institute. I tillegg har vi samme filosofi med tanke på markedsarbeid, kundeoppfølging og konsulentoppfølging. Dette er betryggende og motiverende, sier Wallin, som er trygg for at Websteps interesse for Diversify er forankret i hvem selskapet er, hva konsulentene er i stand til å levere for kundene og måten selskapet jobber på. – Jeg ser på dette som et utrolig stimulerende steg i utviklingen av Diversify, sier han.

Mer informasjon om Diversify 

– Webstep leverer rådgivende og utførende konsulenter innen virksomhetskritisk system- og applikasjonutvikling, integrasjon, arkitektur, Business Intelligence, prosjektledelse og testledelse. Det samme gjør Diversify, som i tillegg er sterk på rådgivning og konsulentoppdrag på infrastruktur. Dette legger et nyttig kompetanseområde til vårt felles miljø, sier Kjetil Bakke Eriksen.

Kompetanse, erfaring, leveransekraft
På fem år siden starten i 2007, har Diversify vokst slik Webstep gjorde det i Norge, uten å kompromisse på kvaliteten i rekrutteringsarbeidet.

– Kompetanse og erfaring har vært viktigst for oss begge, og vi tror at dette, sammen med geografisk tilstedeværelse og leveransekraft gjennom størrelse, blir nøkkelfaktorer i fremtidens konsulentmarked, sier Webstep-leder Bakke Eriksen. Han tror markedet i fremtiden vil etterspørre færre og større leverandører og at leveransekraft blir viktig:

Nordisk aktør
– Nå kan vi følge de av kundene våre som har operasjoner på tvers av grensene i Norden. Vi kan gi dem tilgang på et enda større kompetansemiljø som de kan dra nytte av, ikke bare direkte men også indirekte gjennom det store nettverket konsulentene våre representerer samlet og seg i mellom. Det er også praktisk og forenklende for kunden å få tilgang på flere tjenester hos en og samme leverandør. Fokus på enkelhet, færre transaksjoner og lokal leveransekraft blir viktig, og det skaper forutsigbarhet for kundene, sier en stolt Bakke Eriksen, som i Diversify har funnet det han har lett etter i Sverige:

– Vi har lenge vært på utkikk etter et selskap som ligner oss selv. I Diversify har vi funnet dette selskapet. Begge ansetter systematisk flinke folk. Dette skaper et inkluderende og kompetent kolleganettverk der det er lett å være stolte av hverandre, og der kundene får valuta for pengene, sier Kjetil Bakke Eriksen.

Dette er Diversify

  • IT-konsulentselskap 80+ ansatte i Stockholm og Øresund (Malmø)
  • Leverer tilsvarende tjenester som Webstep, med tillegg av rådgivning og ledelse på drift og infrastruktur
  • Forventet omsetning i 2012 100 MIO SEK

Har du spørsmål rundt denne nyheten?

Kontakt  Kjetil Bakke Eriksen, CEO i Webstep +47 982 98 008
kjetil.eriksen@webstep.no  eller Christer Wallin, CEO i Diversify
+46 708 380 226  christer.wallin@diversify.se

Se oppslag i: Adresseavisen  Computerworld  IT24.idg.se