Jeg vil bli kontaktet


Webstep integreringspartner for Signere.no fra Uni Pluss AS

Publisert: 1 oktober 2012

1. oktober går startskuddet for signeringsportalen signere.no. Fire års erfaring med bruk av BankID i en egenutviklet løsning for sikker signering av leiekontrakter, har skapt et oppsiktsvekkende spinoff-produkt  for det suksessrike IT-selskapet Uni Pluss: En portal for sikker signering av dokumenter. Presentasjoner før releasedato er møtt med applaus, og BankID-samarbeidet har allerede gitt tommelen opp og ønsker å gå for løsningen.

Med signere.no tilgjengeliggjøres sikker signering for alle med et aktivt BankID-sertifikat. Der det finnes to eller flere parter, i alle tenkelige kombinasjoner av privatpersoner, selskaper eller virksomheter, er portalen klappet og klar til å gjøre signeringsjobben. De fleste av landets studentsamskipnader har brukt løsningen siden 2008. Og innsparingene er betydelige.

Gjennom portalen håndteres alle trinn i signeringsprosessen på en sømløs og enkel måte, med full kontroll over prosessen fra intiering av en signering, til alle partene har signert og systemet har lagret de ferdige dokumentene i en av sine tre ulike datasentre.

Signeringsløsningen tilbys som standardfunksjon i Uni Økonomi og Uni Eiendom, og som API for integrasjon mot andre fagsystemer. I det sistnevnte tilfellet står Webstep nå klar til å bistå med integrasjonsarbeidet mot andre fagsystemer. Med Websteps ekspertise på integrasjon mellom ulike plattformer og systemer, har Uni Pluss på plass en samarbeidspartner for de tilfellene kundene skulle ønske å knytte funksjonaliteten inn i sin eksisterende systemportefølje. Vi takker for tilliten og gratulerer Uni Pluss med en flott og  fleksibel løsning.