Jeg vil bli kontaktet


Webstep-julegave til Leger Uten Grenser

Publisert: 17 desember 2014

LUGÅrets julegave fra Webstep i Norge går til Leger Uten Grenser, en organisasjon med usedvanlig kredibilitet, mot, gjennomføringsevne og gjennomføringskraft. Organisasjonen var foreslått av flere av våre ansatte, med begrunnelser som «Alltid først inne og sist ute der nøden er størst», «De gjør en kjempejobb verden over», «Med evne til å prioritere hjelpeinnsats på en god måte»  – «… nå sist under Ebola-utbruddet».

Hvert år foreslår vi ansatte verdige mottakere av en større pengegave fra oss selv. Siden tidlig på totusentallet har dette erstattet oppmerksomheter til kunder og forbindelser, og en lang rekke små og større organisasjoner har mottatt disse gavene. Årets valg ble truffet gjennom avstemming blant alle i Webstep i Norge. Webstep i Sverige er på oppløpssiden med å velge sitt gode formål å støtte.

«Vi ønsker å takke alle som jobber i Webstep. Ved å gi denne gaven har dere bidratt til at vi kan fortsette å gjøre jobben vi gjør for våre pasienter. Sammen redder vi liv! »
Anne-Cecilie Kaltenborn, generalsekretær i Leger Uten Grenser

I god, solidarisk ånd anbefaler vi alle våre venner av huset å støtte gode formål i førjulstiden! På Leger uten Grenser sine nettsider kan støtte gis enkelt og ukomplisert både for virksomheter og privatpersoner. Det er årets anbefaling fra oss.